ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (φώτο)

Χαμηλές οι θερμοκρασίες που επικράτησαν το πρωί της Τετάρτης

Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (φώτο)

Μπορεί ο καιρός τις τελευταίες ώρες να μας θυμίζει κάτι από Άνοιξη, ωστόσο η βαρυχειμωνιά θα επιστρέψει και πάλι από την Παρασκευή και για αρκετές ημέρες μετά, με κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας έως και δέκα μονάδες.

Σήμερα, Τετάρτη, θα επικρατήσουν καλές για την εποχή καιρικές συνθήκες. Η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετό ήλιο και αραιή συννεφιά στα δυτικά και νότια της χώρας.

Ο καιρός με μία ματιά

-Από την Πέμπτη και μετά και από τα βόρεια ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση

-Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά επίπεδα και θα πέσει αισθητά την Παρασκευή

-Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 με 8 μποφόρ στο Αιγαίο και πρόσκαιρα πιθανόν και τα 9

Χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί της Τετάρτης 16 Μαρτίου 2022 – Στους -6 βαθμούς η ελάχιστη

Χαμηλές θερμοκρασίες και παγετός σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, καταγράφηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, το πρωί της Τετάρτης 16/03. Η ελάχιστη σημειώθηκε στο Μαυρολιθάρι Φωκίδας και ήταν ίση με -6.2 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.

Αφρικανική σκόνη από την Ισπανία, δεν επηρεάζεται η Ελλάδα

Μεγάλες ποσότητες αφρικανικής σκόνης καλύπτουν από χθες το πρωί το μεγαλύτερο μέρος της Ισπανίας, επηρεάζοντας την Πορτογαλία, και σήμερα αναμένεται να φτάσει σε Ολλανδία και Γερμανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το φαινόμενο δείχνει να μην επηρεάζει την Ελλάδα, λόγω των ψυχρών αέριων μαζών που ανακόπτουν την πορεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.