ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Ιανουάριος του 2024 ήταν ο πιο θερμός των τελευταίων 15 χρόνων σε Β.Ελλάδα και Θεσσαλία

Τον φετινό Ιανουάριο η μέση τιμή των μέγιστων ημερήσιων θερμοκρασιών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα σχεδόν στο σύνολο της χώρας

Ο Ιανουάριος του 2024 ήταν ο πιο θερμός των τελευταίων 15 χρόνων σε Β.Ελλάδα και Θεσσαλία

Τον φετινό Ιανουάριο η μέση τιμή των μέγιστων ημερήσιων θερμοκρασιών κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα σχεδόν στο σύνολο της χώρας, σε σχέση με τον μέσο όρο της περιόδου 2010-2019, σύμφωνα με το δίκτυο 53 μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Στη δυτική Μακεδονία καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας με τις μέσες μηνιαίες τιμές να κυμαίνονται έως και 3°C πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Στη δυτική και Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο και στα νησιά του Αιγαίου καταγράφηκαν μικρότερες αποκλίσεις, από +1,3°C έως +1,6°C.

Ποιος από τους ακόλουθους υπουργούς θεωρείτε ότι είναι πιο αντιπαθής για το πολιτικό του έργο;

  • Άδωνις Γεωργιάδης (67%, 9.863 Votes)
  • Δημήτρης Καιρίδης (28%, 4.070 Votes)
  • Μάκης Βορίδης (5%, 803 Votes)

Σύνολο ψήφων: 14.736

Loading ... Loading ...

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα σημειώθηκαν οι υψηλότερες θετικές αποκλίσεις θερμοκρασίας, της τάξης των 12 °C πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα κυρίως στη βόρεια Ελλάδα, ενώ η πιο ψυχρή περίοδος με αρνητικές αποκλίσεις στην ανατολική Ελλάδα ήταν το τελευταίο πενθήμερο του μήνα, κατά την κακοκαιρία «Αυγή».

Στην Αθήνα, η μέση μηνιαία τιμή απόκλισης της μέγιστης θερμοκρασίας ήταν +0,5°C, με 18 από τις 31 ημέρες του μήνα να είναι θερμότερες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη Θεσσαλονίκη, 19 ημέρες του μήνα ήταν θερμότερες από τη μέση τιμή της περιόδου 2010-2019, όπου η μέση μέγιστη θερμοκρασία του μήνα κυμάνθηκε +1,9°C πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Στην Ξάνθη και στην Πτολεμαΐδα παρατηρήθηκαν οι περισσότερες ημέρες με θετική απόκλιση θερμοκρασίας (23 ημέρες) και ακολουθούν η Νάουσα και η Πάτρα με 22 ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.