ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΜΥ για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Πού θα βρέξει (χάρτης)

Οι θερμοκρασίες θα είναι λίγο πιο χαμηλές από ό,τι τα 27ἀρια το Πάσχα

Οι πρώτες εκτιμήσεις της ΕΜΥ για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς – Πού θα βρέξει (χάρτης)

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), καλός αναμένεται να είναι ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς.

Ειδικότερα, μέχρι τη Δευτέρα 2 Μαΐου, όποτε και μεταφέρεται η αργία της Πρωτομαγιάς, οι συνθήκες θα είναι καλές, με λίγες βροχές και συννεφιά κατά τόπους προς το τέλος της εβδομάδας.

Το σκηνικό του καιρού αλλάζει από την Πέμπτη όπου θα αυξηθούν οι βροχές στα βόρεια κατά τόπους και συγκεκριμένα στα ορεινά της Μακεδονίας.

Οι βροχές θα συνεχιστούν κυρίως στα βόρεια την Παρασκευή και το Σάββατο και ίσως να επηρεαστούν και κάποιες περιοχές στα κεντρικά. Η θερμοκρασία θα πέσει και οι βοριάδες θα ενισχυθούν.

Ωστόσο την Κυριακή 1η Μαΐου και την Δευτέρα 2 Μαΐου ο καιρός θα είναι αρκετά καλός και μόνο στα βόρεια ίσως σημειωθούν κάποιες τοπικές μπόρες.

Οι θερμοκρασίες θα είναι λίγο πιο χαμηλές από ό,τι τα 27ἀρια το Πάσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.