ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Αρναούτογλου: «Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού τα επόμενα 24ωρα – Αραιή συννεφιά κατά διαστήματα»

Πού θα εμφανιστούν τοπικές βροχές

Σ.Αρναούτογλου: «Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού τα επόμενα 24ωρα – Αραιή συννεφιά κατά διαστήματα»

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Σ.Αρναούτογλου, ο καιρός, τουλάχιστον μέχρι και το Σάββατο, θα είναι ανοιξιάτικος, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Συγκεκριμένα, στα Δωδεκάνησα, στην Ήπειρο, στο βόρειο Ιόνιο, στα ορεινά της Θεσσαλίας και της δυτικής Στερεάς θα έχουμε περισσότερες συννεφιές που θα συνοδεύονται από κάποιες βροχές ήδη από την Παρασκευή.

Στην υπόλοιπη χώρα η Παρασκευή θα κυλήσει με αραιή συννεφιά που κατά διαστήματα θα πυκνώνει.

Οι άνεμοι θα είναι πιο εξασθενημένοι στα νοτιοανατολικά της χώρας. Στις Κυκλάδες δεν θα ξεπεράσουν τα 3 με 4 μποφόρ. Στο βορειοανατολικό Αιγαίο και στα βόρεια της Κέρκυρας ίσως φτάσει και τα 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 23 βαθμούς στα πεδινά και στα νησιωτικά τμήματα.

Στην Αττική το πρωί θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με κάποιες αραιές συννεφιές οι οποίες πρόσκαιρα θα είναι πυκνότερες το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 10 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες με πιθανότητα σχηματισμού πυκνής ομίχλης.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσουν αραιές συννεφιές, ενώ αυξημένη θα παραμείνει η σχετική υγρασία.

Οι άνεμοι θα είναι εξασθενημένοι, μόνο στην Χαλκιδική θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 8 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Το Σάββατο θα συννεφιάσει περισσότερο αλλά οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες θα παραμείνουν. Βροχές θα εκδηλωθούν στα δυτικά και σε ορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα ενισχυθούν, κατά τόπους αρκετά.

Πιο μουντό θα είναι το σκηνικό την Κυριακή με περισσότερες βροχές στα δυτικά, στα ορεινά και στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα γίνει ακόμα καλύτερος σε σχέση με το Σάββατο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε πιο βόρειους ρίχνοντας ελαφρώς τη θερμοκρασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.