ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Σ.Αρναούτογλου: «Έρχονται βροχές, χιόνια και κρύο περισσότερο από τη Νορβηγία»

Η πρόβλεψη του μετεωρολόγου

Σ.Αρναούτογλου: «Έρχονται βροχές, χιόνια και κρύο περισσότερο από τη Νορβηγία»

Αγριεύει ο καιρός, με νέο κύμα κακοκαιρίας να χτυπά τη χώρα από σήμερα. Βροχές, χιόνια και κρύο περισσότερο από τη Νορβηγία κατά τον Σάκη Αρναούτογλου.

Με καλό καιρό θα ξεκινήσει σήμερα (17.03.2022) η μέρα, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου. Ωστόσο, όπως εκτίμησε, το σκηνικό θα αρχίζει να αλλάζει σταδιακά, από το μεσημέρι και μετά.

Το σκηνικό θα αρχίσει πάλι να αλλάζει πό τα βορειοανατολικά προς τα νότια, με εμφάνιση ψυχρότερων αέριων μαζών και ενίσχυση των βοριάδων.

Από τη Θράκη και μέχρι αργά το βράδυ και στις υπόλοιπες ανατολικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές ο καιρός θα αρχίσει να «κλείνει».

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα Πέμπτη στην Αττική

Η Αττική θα ξεκινήσει με λίγα σύννεφα – λίγο πιο πυκνά στα βόρεια, ενώ από το μεσημέρι και από τα ανατολικά βορειοανατολικά θα αρχίσει να συννεφιάζει, με μικρή πιθανότητα να ψιχαλίσει στις βορειότερες πιο ορεινές περιοχές και στις πιο βορειοδυτικές αργότερα.

Από αργά το βράδυ τα σύννεφα θα γίνουν πολύ λιγότερα σε ολόκληρη την Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 6 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη -Η πρόβλεψη Αρναούτογλου

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αρχικά παροδικά αυξημένες συννεφιές, όπως και στην υπόλοιπη Κεντρική Μακεδονία. Προς το μεσημέρι και αργότερα οι συννεφιές θα πυκνώσουν και θα ξεκινήσουν κάποιες τοπικές βροχές, κυρίως στις ορεινές και στις ανατολικές αρχικά περιοχές της περιφέρειας.

Προς το βράδυ προβλέπονται περισσότερα – όχι όμως έντονα – φαινόμενα, με ασθενείς έως και μέτριας έντασης βροχοπτώσεις στα πεδινά και παραθαλάσσια και ασθενούς έως και μέτριας έντασης χιονοπτώσεις πάνω από τα 600 με 700 μέτρα.

Οι άνεμοι ανατολικοί στα 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 5 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Σάκης Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα

Από την Παρασκευή (18.03.2022) θα επικρατήσει τσουχτερό κρύο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τη θερμοκρασία να υποχωρεί. Ο υδράργυρος θα διατηρηθεί χαμηλά και το Σαββατοκύριακο (19 – 20.03.2022), λόγω της έλευσης των ψυχρών βοριάδων.

Η Αττική, με τη σειρά της, θα αρχίσει να επηρεάζεται από τη Δευτέρα (21.03.2022), επειδή οι χιονοπτώσεις θα κατηφορίσουν νοτιότερα. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να χιονίσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σάκης Αρναούτογλου, πάντως, λέει πως τη Δευτέρα (21.03.2022) το κρύο στην Ελλάδα, θα είναι εντονότερο σε σχέση ακόμη και με χώρες της Σκανδιναβίας, όπως η Σουηδία και η Νορβηγία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.