ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Αρναούτογλου: «Προσοχή το Σάββατο έρχονται μπόρες και καταιγίδες»

Από αργά το βράδυ προς την Κυριακή (23/4) ο καιρός θα αρχίσει να ηρεμεί

Σ.Αρναούτογλου: «Προσοχή το Σάββατο έρχονται μπόρες και καταιγίδες»

Έντονη αστάθεια του καιρού, με βροχές, μπόρες, καταιγίδες και σποραδικές χαλαζοπτώσεις αναμένεται για το Σάββατο 22 Απριλίου.

Ειδικότερα, τα φαινόμενα αναμένονται κυρίως στα ηπειρωτικά, ενώ θα συνδυαστούν και με μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Περιορισμένη θα είναι η ορατότητα και ομίχλες θα κάνουν την εμφάνισή τους τη νύχτα και νωρίς το πρωί, ενώ σχετικά αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης προβλέπονται στα νότια.

Γενικότερα, κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (22/4) αναμένεται άστατο σκηνικό, το οποίο αναμένεται να έχει την κορύφωσή του το μεσημέρι και το απόγευμα.

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου, μέσω του δελτίου της ΕΡΤ, επισήμανε ότι όσο βαδίζουμε προς το μεσημέρι και το απόγευμα στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές θα σημειώνονται μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Ωστόσο, από αργά το βράδυ προς την Κυριακή (23/4) ο καιρός θα αρχίσει να ηρεμεί.

Στην Αττική η ημέρα θα ξεκινήσει με αρκετή ηλιοφάνεια αλλά όσο βαδίζουμε προς το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί αρκετά άστατος, και αναμένεται να υπάρξει ένα πέρασμα από μπόρες, βροχές ή και τοπικές καταιγίδες. Από αργά το βράδυ θα υπάρξει σταδιακή βελτίωση. Οι άνεμοι θα κυμαίνονται στα 2 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία στους 14 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κεντρική Μακεδονία και η Θεσσαλονίκη θα έχουν από το πρωί κατά διαστήματα αρκετή συννεφιά η οποία μέχρι και πριν το μεσημέρι δύναται να δώσει κάποιες διάσπαρτες βροχές ασθενούς έως μέτριας έντασης. Προς το απόγευμα η αστάθεια θα παραμείνει και θα μεταφραστεί σε μπόρες και καταιγίδες στα ορεινά-ημιορεινά, ενώ στις πεδινές περιοχές θα υπάρξουν και διαστήματα ηλιοφάνειας. Από το βράδυ ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Οι άνεμοι θα κυμαίνονται στα 3 με 4 Μποφόρ και η θερμοκρασία στους 11 με 18 βαθμούς Κελσίου.\

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.