ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σάκης Αρναούτογλου: «Μέχρι και 10 βαθμούς η πτώση της θερμοκρασίας»

Ο μετεωρολόγος ανέφερε πως υπάρχει διχογνωμία για την κίνηση ενός συστήματος από την Ιταλία

Σάκης Αρναούτογλου: «Μέχρι και 10 βαθμούς η πτώση της θερμοκρασίας»

Νέα στοιχεία για την εξέλιξη του καιρού έδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου, καθώς μετά τα 36άρια του Σαββάτου το σκηνικό θα αλλάξει, με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει σημαντική πτώση.

Στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε ότι το Σάββατο (1/10) σε πολλές περιοχές το θερμόμετρο θα εκτοξευτεί στους 34 βαθμούς, ενώ κατά τόπους ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει ακόμη και στους 36 βαθμούς, όμως την Κυριακή θα ξεκινήσει η πτώση της θερμοκρασίας αλλά υπάρχει μία ανατροπή στις προγνώσεις.

Συγκεκριμένα ο Σάκης Αρναούτογλου ανέφερε πως υπάρχει διχογνωμία για την κίνηση ενός συστήματος από την Ιταλία, το οποίο πιθανότατα θα αλλάξει τον καιρό στη δυτική Ελλάδα από την Κυριακή με βροχές, μπόρες και δυνατές καταιγίδες, ωστόσο περισσότερα στοιχεία θα υπάρξουν αύριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να δούμε σε ορισμένες περιοχές ακόμη και 10 βαθμούς χαμηλότερους, σε σχέση με το Σάββατο, με την ψύχρα να μπαίνει στην χώρα από την Τρίτη (4/10).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.