ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάκης Αρναούτογλου: Ψυχρές εισβολές από τη Ρωσία στις αρχές Δεκέμβρη

Ο χειμώνας θα μπει για τα καλά στην Ευρώπη

Σάκης Αρναούτογλου: Ψυχρές εισβολές από τη Ρωσία στις αρχές Δεκέμβρη

Ο  Σάκης Αρναούτογλου έδωσε στοιχεία για ψυχρές εισβολές από τη Ρωσία στις αρχές Δεκεμβρίου.

Κρύο, βροχές σε αρκετές περιοχές και χιόνια σε ορεινά τμήματα της χώρας θα έχει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με τον

Αρχικά ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ έδειξε τους χάρτες με τις περιοχές που θα επηρεαστούν με βροχές το Σαββατοκύριακο, ενώ την Κυριακή αναμένεται χιόνια να πέσουν στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας σε υψόμετρο ακόμη και κάτω των 800 μέτρων, με την Φλώρινα να είναι πολύ πιθανό «ξυπνάει» στα λευκά το πρωί της Δευτέρας.

Τη Δευτέρα θα εντοπίζονται κάποιες τοπικές βροχές από την Πελοπόννησο έως και τη Θράκη με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση και να θυμίζει χειμώνα, ωστόσο στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται οι νοτιάδες να «γλυκάνουν» λίγο τον καιρό.

Παράλληλα, ένα σύστημα που θα σχηματιστεί στα δυτικά με βροχές δεν είναι βέβαιο αν θα πλησιάσει την περιοχή μας και περισσότερα δεδομένα θα υπάρξουν τη Δευτέρα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στις ενδείξεις για ψυχρές εισβολές πολικής προέλευσης από τη Ρωσία στις αρχές Δεκεμβρίου, οι οποίες θα φέρουν για τα καλά τον χειμώνα στην Ευρώπη.

Με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα δεν φαίνεται αυτό το κύμα ψύχους να επηρεάζει την Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι το πρώτο πενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.