ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αφήστε κάτι άκαυτο και για του χρόνου παιδιά... Μην τα καίτε όλα φέτος

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Αργολίδα: Προκλήθηκαν ζημιές σε καλλιέργειες

Η ένταση της χαλαζόπτωσης ήταν πολύ μεγάλη όπως και η ποσότητα από το χαλάζι που έπεσε

Σφοδρή χαλαζόπτωση στην Αργολίδα: Προκλήθηκαν ζημιές σε καλλιέργειες

Απελπισμένοι οι αγρότες κάνουν τον απολογισμό μετά την σφοδρή χαλαζόπτωση που προκάλεσε καταστροφές στην Αργολίδα. 

Το μεσημέρι της Κυριακής 17 Μαρτίου, σημειώθηκε σφοδρή χαλαζόπτωση στα Πυργιώτικα του Δήμου Ναυπλιέων στην Αργολίδα. Η ένταση ήταν πολύ μεγάλη όπως και η ποσότητα από το χαλάζι που έπεσε αφού κυριολεκτικά «άσπρισε» ο τόπος.

Οι ζημιές στις καλλιέργειες είναι καθολικές, ιδιαίτερα στις βερικοκιές, οι οποίες ήταν σε πλήρη ανθοφορία.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ζημιές έχουν υποστεί και τα εσπεριδοειδή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναμένεται όπως είναι λογικό, να κινηθούν άμεσα οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, ώστε να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες και διαδικασίες με αποζημιώσεις για την ολική καταστροφή που έχει γίνει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.