ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Θεσσαλονίκη: Με… τόπλες και ηλιοθεραπεία απολαμβάνουν τον καλό καιρό στην Νέα Παραλία (φωτο)

Το θερμόμετρο άγγιξε τους 27 βαθμούς Κελσίου σήμερα

Θεσσαλονίκη: Με… τόπλες και ηλιοθεραπεία απολαμβάνουν τον καλό καιρό στην Νέα Παραλία (φωτο)

Την ηλιόλουστη ημέρα που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη απόλαυσαν με ηλιοθεραπεία στη Νέα Παραλία επισκέπτες της πόλης, που δεν δίστασαν να ξαπλώσουν στα ξύλινα ντεκ και να μείνουν με τα… εσώρουχα.

Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 27 βαθμούς Κελσίου, μια παρέα νεαρών τουριστών από το Βερολίνο, το πρωί της Πέμπτης, προμηθεύτηκε ροφήματα και έκατσε πλάι στα νερά του Θερμαϊκού για να απολαύσει τον ήλιο.

Κάποιοι εξ αυτών αφαίρεσαν τις μπλούζες τους, ενώ οι κοπέλες, αδιαφορώντας για τα βλέμματα των περαστικών, έμειναν με τα εσώρουχα αλλά και… τόπλες, βγάζοντας φωτογραφίες για τα κοινωνικά τους δίκτυα.

Όπως ανέφερε η παρέα των τουριστών, είναι η πρώτη ημέρα που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη, θέλουν να διασκεδάσουν και απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο.

Δείτε εικόνες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.