ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χιόνια στην Αττική και σε χαμηλά υψόμετρα φέρνει η νέα κακοκαιρία

Η ανάρτηση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια

Χιόνια στην Αττική και σε χαμηλά υψόμετρα φέρνει η νέα κακοκαιρία

Χιόνια αναμένεται να φέρει το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από το πρωί της Παρασκευής (12.1.2024).

Σύμφωνα με την πρόβλεψη του καιρού από το meteo το κύριο χαρακτηριστικό της κακοκαιρίας για το Σάββατο θα είναι οι χιονοπτώσεις.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το meteo, η κακοκαιρία θα προκαλέσει χιονοπτώσεις με χιόνια να πέφτουν σε περιοχές της ανατολικής χώρας με χαμηλό υψόμετρο σε περιοχές της Χαλκιδικής, της Θεσσαλίας, της Κεντρικής Στερεάς, καθώς επίσης στα ορεινά και ημιορεινά της Εύβοιας, της Ανατολικής Στερεάς και της Ανατολικής Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με την εκτίμηση του μετεωρολόγου Γιώργου Τσατραφύλλια θα χιονίσει και στην Αττική:

«Θα χιονίσει στην Αττική;

Από το απόγευμα και μετά περιμένουμε χιονοπτώσεις σε Κιθαιρωνά, Υμηττό, Πάρνηθα, Πεντέλη από τα 700 μέτρα και υψηλότερα και προς το βράδυ εξασθενημένα φαινόμενα σε Βαρνάβα, Διόνυσο, Βίλια, Πεντέλη.
Καλημέρα!»

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.