ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κακοκαιρία Gaia – Kατολίσθηση στην Άρτα: Παρασύρθηκαν δύο σπίτια στους Μελισσουργούς (φώτο)

Η ανησυχία των κατοίκων είναι έντονη και ο φόβος μεγάλος για την διάσταση που θα λάβει το φαινόμενο

Κακοκαιρία Gaia – Kατολίσθηση στην Άρτα: Παρασύρθηκαν δύο σπίτια στους Μελισσουργούς (φώτο)

Μεγάλο κατολισθητικό φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη στους Μελισσουργούς στην Άρτα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν παρασυρθεί δύο σπίτια κοντά στην πάνω πλατεία του χωριού. Ο δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων ενημέρωσε την Πολιτική Προστασία και το ΙΓΜΕ.

Οπως αναφέρει το epiruspost.gr από την κατολίσθηση ένα σπίτι παρασύρθηκε και κατέληξε πάνω σε άλλο προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Η κατολίσθηση σημειώνεται κοντά στην πάνω πλατεία του χωριού, χωρίς προς το παρόν να είναι δυνατή καμία παρέμβαση.

Η ανησυχία των κατοίκων είναι έντονη και ο φόβος μεγάλος για την διάσταση που θα λάβει το φαινόμενο.

Ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος με τον οποίο επικοινώνησε το Epiruspost ανέφερε ότι τα δύο σπίτια έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές ενώ το φαινόμενο είναι σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.