ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καλιφόρνια: Μωρό χταπόδι κολυμπάει σε πλημμυρισμένο διαμέρισμα (βίντεο)

Ένας απρόσμενος «επισκέπτης»

Καλιφόρνια: Μωρό χταπόδι κολυμπάει σε πλημμυρισμένο διαμέρισμα (βίντεο)

Ένα ασυνήθιστο βίντεο κάνει το γύρω του TikTok, απεικονίζοντας ένα χταπόδι να κολυμπάει ανενόχλητο μέσα σε ένα σπίτι.

Το δημοφιλές προφίλ της πλατφόρμας ονομάζεται «Fishing Hunter California» και το περιεχόμενο του αποτελείται από βίντεο που δείχουν ιδιαίτερα ψάρια στην Καλιφόρνια, μεγάλες ψαριές, θαλάσσια τοπία, τη διαδικασία του ψαρέματος κ.ο.κ.

@fishuntercalifornia what 🙄#fish #fishing #fishtok #foryou #fyp #viral ♬ don’t let me down – old papa


Στο συγκεκριμένο βίντεο όμως φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί να καθαρίσει το διαμέρισμά του, το οποίο έχει πλημμυρίσει.

Το ιδιαίτερο όμως στο συγκεκριμένο βίντεο είναι ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει κι άλλη δυσκολία εκτός από αυτό.

Όπως φαίνεται η πλημμύρα έφερε έναν επισκέπτη. Ένα μωρό χταπόδι κυριολεκτικά κολυμπάει μέσα στο σπίτι του και μάλλον κουρασμένο, από το πολύ κολύμπι, φαίνεται να κατευθύνεται απευθείας στο κρεβάτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.