Ίλιον: Aγρια επίθεση πιτ μπουλ – Δάγκωσε κοριτσάκι στο πρόσωπο την ώρα που έλεγε τα κάλαντα (φωτό, βίντεο)

Ίλιον: Aγρια επίθεση πιτ μπουλ – Δάγκωσε κοριτσάκι στο πρόσωπο την ώρα που έλεγε τα κάλαντα (φωτό, βίντεο)

Σοκαριστικές στιγμές έζησε ένα κοριτσάκι 3,5 μόλις ετών στο Ιλιον την παραμονή των Χριστουγέννων. Την ώρα που έλεγε τα κάλαντα σε καφενείο, δέχθηκε την άγρια επίθεση από ένα πιτ μπουλ.

Το άτυχο παιδί μαζί με τα δυο του αδέρφια μπήκαν στο καφενείο για να πουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, όταν ξαφνικά ένα πιτ μπουλ που ήταν στον ίδιο χώρο ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του και όρμησε στο κοριτσάκι, δαγκώνοντάς το στο πρόσωπο.

Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Η μικρή έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ θα παραμείνει νοσηλευόμενη για δέκα ημέρες στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Το κοριτσάκι μαζί με τα δύο αδελφάκια του και τον πατέρα του, μπήκαν να πουν τα κάλαντα σε καφενείο στο Ιλιον. Στον ίδιο χώρο βρίσκονταν και ένα σκύλος ράτσας πιτ μπουλ με λουρί, αλλά χωρίς φίμωτρο.

Ο ιδιοκτήτης του σκυλιού, διαβεβαίωσε τον πατέρα των κοριτσιών, ότι το πιτ μπουλ δεν είναι επιθετικό.

Ωστόσο, όταν τα παιδιάκια ξεκίνησαν να λένε τα κάλαντα, το σκυλί ξέφυγε από τα χέρια του ιδιοκτήτη του και όρμησε στο κοριτσάκι, το οποίο δάγκωσε στο πρόσωπο. Ούτε ο ιδιοκτήτης του ούτε οι παριστάμενοι μπορούσαν να σταματήσουν το σκυλί όπως δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες.

Η μικρή Δήμητρα, μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», όπου νοσηλεύεται, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Το κοριτσάκι έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις, ενώ θα παραμείνει νοσηλευόμενη για δέκα ημέρες στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.

Μετά το συμβάν ο ιδιοκτήτης του σκύλου εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ η οικογένεια του κοριτσιού ζητά την παραδειγματική του τιμωρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=26&v=abYAcqUhYf8

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.