ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ραγίζει καρδιές το σκυλί του Σάλα – Στέκεται στην πόρτα και τον περιμένει (φώτο)

Ραγίζει καρδιές το σκυλί του Σάλα – Στέκεται στην πόρτα και τον περιμένει (φώτο)

Ως άλλος Χάτσικο φαίνεται πως περιμένει τον Σάλα το σκυλάκι του, Νάλα, όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που πόσταρε η αδερφή του ποδοσφαιριστή στο Facebook.

Όπως είναι γνωστό ο 28χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής ταξίδευε από τη Γαλλία στη Μεγάλη Βρετανία καθώς μόλις είχε πάρει μεταγραφή στην Κάρντιφ Σίτι όταν το αεροσκάφος που επέβαινε έπεσε στη θάλασσα στις 21 Ιανουαρίου και από τότε τα ίχνη του αγνοούνται. Να σημειωθεί ότι το πτώμα που βρέθηκε στον βυθό της θάλασσας δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν ανήκει σε εκείνον ή στον πιλότο Ντέιβιντ Ίμποτσον.

Η αδερφή του Σάλα ανέβασε μία συγκινητική φωτογραφία που δείχνει τον πιστό φίλο του να τον περιμένει πίσω από την μπαλκονόπορτα κοιτάζοντας το κενό.

Μάλιστα κάτω απο την φωτογραφία η αδερφή του έγραψε απευθυνόμενη στον Σάλα: «Η Νάλα, σε περιμένει κι εκείνη.»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο σκύλος του ήταν μία από τις αιτίες που ο ποδοσφαιριστής θέλησε να επιστρέψει στην Γαλλία αφού υπέγραψε με την Cardiff, καθώς είχε σκοπό να την πάρει να μείνει μαζί του στην Ουαλία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.