ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φρίκη στην Πάτρα: Άγνωστος ξεκοίλιασε 8 γάτες (φώτο)

Φρίκη στην Πάτρα: Άγνωστος ξεκοίλιασε 8 γάτες (φώτο)

Αντιμέτωπη με ένα φρικτό θέαμα, βρέθηκε μια Πατρινή η οποία το απόγευμα της Τρίτης, περπατούσε στην περιοχή της πλαζ.

Το σοκ που υπέστη ήταν μεγάλο: Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά οκτώ γάτες αντίκρυσε σκοτωμένες με φρικτό όπως αποδείχθηκε τρόπο.

​Δεύτερη είδηση κακοποίησης ζώων μέσα σε 24 ώρες. Είχε προηγηθεί η μανιακή επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε ένα άτυχο αδέσποτο σκυλάκι το πρωί της Τρίτης από ασυνείδητο άνδρα. Μαχαιριές που διαπέρασαν τον πνεύμονά του.

Τα φαινόμενα κακοποίησης ζώων έχουν πολλαπλασιαστεί, δείχνοντας τη νοσηρότητα και τη βαρβαρότητα που δείχνει ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας: Μαθητές που κλωτσάνε μέχρι θανάτου γάτα λες και είναι μπάλα του ποδοσφαίρου, οπλίτες που πετούν έναν σκύλο σε γκρεμό, σκυλίτσα με τα μωρά της που κάποιοι επιχειρούν να κάψουν ζωντανή μαζί με τα κουτάβια της, μαζικές δηλητηριάσεις ακόμα και σκοποβολή με καραμπίνα.

Σε ότι αφορά το περιστατικό της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γάτες δεν είχαν δηλητηριαστεί, αλλά είχαν ξεκοιλιαστεί, με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον μαχαίρι.

Οι γάτες φαίνεται ότι είχαν υποστεί απίστευτο μαρτύριο πριν ξεψυχήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα που τις βρήκε, μετά το ισχυρό σοκ που υπέστη, αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, η οποία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες, καθώς η υπόθεση φαίνεται να έχει σοβαρές παραμέτρους σε ότι αφορά τον ή τους δράστες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.