ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπουλντόγκ «κλέβει» την παράσταση σε γαμήλια φωτογράφιση – Έριξε κλωτσιά στη νύφη (βίντεο)

Μπουλντόγκ «κλέβει» την παράσταση σε γαμήλια φωτογράφιση – Έριξε κλωτσιά στη νύφη (βίντεο)

Ένα ζευγάρι στην Κίνα πήγε χαρούμενο να βγάλει την γαμήλια του φωτογραφία, όμως υπολόγισε χωρίς το… μπουλντόγκ τους, καθώς το σκυλί πιάστηκε στην κάμερα να ρίχνει κλωτσιά στη νύφη.

Όπως φαίνεται από το παρακάτω βίντεο ο σκύλος του ζευγαριού βρισκόταν στο έδαφος, όταν ο γαμπρός τον πήρε στην αγκαλιά του προκειμένου να βγάλουν όλοι μαζί μερικές φωτογραφίες που θα έμπαιναν στο γαμήλιο άλμπουμ. Ωστόσο, λίγα δευτερόλεπτα μετά το ζηλιάρικο γαλλικό μπουλντόγκ προχώρησε σε μια κίνηση που έκανε του πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια. Αφού έριξε ένα… λοξό βλέμμα στη νύφη, με μια κλοτσιά την απώθησε από το πλευρό του γαμπρού!

Βίντεο: Η στιγμή που το γαλλικό μπουλντόγκ κλοτσά τη νύφη

Το ξεκαρδιστικό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Μποζού της ανατολικής Κίνας. Όπως είπε η Cao μιλώντας στην Daily Mail ήθελε να βγάλει μερικές φωτογραφίες με το γαλλικό μπουλντόγκ της οικογένειας μαζί τον σύζυγό της. Ωστόσο, όπως φάνηκε, ο San Jiu, όπως λέγεται, είχε διαφορετική άποψη.

«Ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Όλοι οι φίλοι και η οικογένειά μου γελούσαν. Ήθελα απλώς να τον δαγκώσω. Τον παραμέλησα για μερικές μέρες ενώ ετοιμαζόμουν για το γάμο. Ίσως ήταν ακόμα αναστατωμένος μαζί μου», είπε ο 25χρονη νεόνυμφη.

Δείτε το ξεκαρδιστικό στιγμιότυπο:


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.