Άνδρας εντόπισε και έσωσε σκύλo που ήταν χαμένος στο δάσος για 10 μέρες με drone (βίντεο)

Άνδρας εντόπισε και έσωσε σκύλo που ήταν χαμένος στο δάσος για 10 μέρες με drone (βίντεο)

Ένας 28χρονος είδε στο διαδίκτυο μία αγγελία για έναν σκύλο που είχε χαθεί στο δάσος και η οικογένειά για περίπου δέκα μέρες. Πολλοί στη μικρή πόλη των Άνδεων, στη Νέα Υόρκη, είχαν εγκαταλείψει την ελπίδα να βρουν τη Μίντοου, ένα λευκό γκόλντεν ριτρίβερ, το οποίο εξαφανίστηκε στις 11 Νοεμβρίου ενώ κατευθυνόταν στο δάσος.

Ο Γκάρι και η Ντέμπι Μόργκαν από το Οχάιο, έδωσαν την ενός έτους Μίντοου στους ηλικιωμένους γονείς τους Κάρολ και Μπιλ, για να τους κρατά συντροφιά.

Μετά από ένα ταξίδι εννέα ωρών με την Κάρολ και τον Μπιλ, η Μίντοου το έσκασε ενώ ξεφόρτωναν το αυτοκίνητό τους και έτρεξε στο δάσος.

Οι κάτοικοι της πόλης και το ζευγάρι αναζητούσαν για περισσότερο από μία εβδομάδα τον σκύλο χωρίς επιτυχία και οι ελπίδες ότι θα τον βρουν εξασθενούσαν.

Ο γιος του Γκάρι έκανε ακόμη μια επίσκεψη, ελπίζοντας ότι η Μίντοου θα αναγνώριζε τη φωνή του, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Όμως το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, 10 ημέρες μετά την εξαφάνιση του σκύλου, ο 28χρονος βιντεογράφος Μπράιαν Αφλίξιο, είδε την ιστορία της Μίντοου στο Reddit.

Πήγε στο σπίτι του ζευγαριού, του έδειξαν από που είχε φύγει η Μίντοου και έβγαλε το drone για να κάνει μια προσπάθεια.

Μετά από περίπου 15 λεπτά πτήσης πάνω από το πυκνό δάσος, ο Μπράιαν είδε ένα λευκό στίγμα στο drone του.

Ήταν ο σκύλος. Σημείωσε την τοποθεσία με GPS και κατευθύνθηκε προς το σημείο για να την αναζητήσει.

Στο τέλος βρέθηκε και ο νεαρός την επέστρεψε στους ιδιοκτήτες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.