Ο σκυλάκος που μοιάζει με… αρκουδίτσα και «ρίχνει» το διαδίκτυο (φώτο)

Ο σκυλάκος που μοιάζει με… αρκουδίτσα και «ρίχνει» το διαδίκτυο (φώτο)

Ένα πανέμορφο σκυλάκι ράτσας Πομεράνιαν, εγκαταλείφθηκε όταν ήταν μόλις 5 μηνών επειδή αυτοί που τον είχαν, έκριναν ότι ήταν πολύ μεγάλος για να πουληθεί, παρόλα αυτά έχει καταφέρει πλέον να γίνει σταρ. Ο λόγος για τον Bertram.

Ωστόσο, η καλλιτέχνιδα Κάθι Γκρέισον ανακάλυψε τις φωτογραφίες του στο διαδίκτυο και απλά δεν μπόρεσε να του αντισταθεί. «Είδα τον Bert στο PetFinder.com – υπήρχαν τρεις μικρές φωτογραφίες», είπε η Γκρέισον στο Bored Panda. «Το μικρό του πρόσωπο, οι πατούσες του, τα μάτια του, η έκφραση στο πρόσωπό του μου μίλησαν, ήξερα ότι θα ήταν αυτός».

Η γυναίκα υιοθέτησε τον μικρό σκύλο από ένα καταφύγιο στην Οκλαχόμα και τώρα και οι δύο ζουν στη Νέα Υόρκη και το αξιολάτρευτο ζωάκι που μοιάζει με αρκουδάκι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο.

Μάλιστα, η «μαμά» του γλυκύτατου σκύλου έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου ενημερώνει τους θαυμαστές του για την καθημερινή ζωή του τετράποδου φίλου της, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο του Bertie, συγκεντρώνοντας 437.000 ακολούθους.

https://www.instagram.com/p/CHwotmFBpAv

https://www.instagram.com/p/CJIUfg7h6Pb

https://www.instagram.com/p/CIm1JCdBxpI

https://www.instagram.com/p/CIJ66YDhCOI

https://www.instagram.com/p/CG0z-P9hIV1

https://www.instagram.com/p/CG_jPhCB9e1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.