ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Αυτός είναι ο μικρότερος σκύλος στον κόσμο – «Μικρός σαν μπάλα» (φωτο)

Ζύγιζε λιγότερο από 30 γραμμάρια όταν γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020

Αυτός είναι ο μικρότερος σκύλος στον κόσμο – «Μικρός σαν μπάλα» (φωτο)

Η Pearl, το τσιουάουα, ανακηρύχθηκε ο μικρότερος σκύλος στον κόσμο, σύμφωνα με το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Κτηνίατρος στο νοσοκομείο ζώων Crystal Creek στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου γεννήθηκε η Pearl, χρησιμοποίησε ένα ειδικό μετρητή σκύλων για να διαπιστώσει ότι το ύψος της ήταν μόλις 9,14 εκατοστά και το μήκος της 12,7 εκατοστά.

Διαδέχεται την “Miracle” Milly, την θεία της, η οποία κατείχε το ρεκόρ αφού μετρήθηκε στα 9,6 εκατοστά.

Ζύγιζε λιγότερο από 30 γραμμάρια όταν γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020, λίγο πριν από τον θάνατο της Milly.

Έκτοτε έχει ανέβει στα 553 γραμμάρια, εν μέρει χάρη στην προτίμησή της στο κοτόπουλο, τον σολομό και άλλες παρόμοιες «υψηλής ποιότητας τροφές» ανέφερε η ιδιοκτήτριά της, Vanesa Semler, σε δήλωση της.

«Είμαστε ευλογημένοι που την έχουμε και που έχουμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία να σπάσουμε το δικό μας ρεκόρ και να μοιραστούμε με τον κόσμο αυτά τα καταπληκτικά νέα» πρόσθεσε η Semler, η οποία ήταν ιδιοκτήτρια και της Milly.

Το Γκίνες παρουσίασε πρόσφατα την Pearl στο πλατό του τηλεοπτικού σόου ταλέντων της στο Μιλάνο. Η Semler μετέφερε το σκυλί της σε ένα περίτεχνο κάθισμα σε σχήμα πασχαλινού αυγού και είπε ότι οι δυο τους είχαν μόλις κάνει βόλτα στο Μιλάνο για ψώνια.

Αποκαλώντας το κατοικίδιό της «λίγο ντίβα», τη χαρακτήρισε «μικρή σαν μπάλα» και μετά βίας ψηλότερη από ένα φλιτζάνι τσαγιού.

Η Pearl παρέμεινε ήρεμη παρότι το κοινό την καταχειροκροτούσε, γεγονός που εντυπωσίασε επειδή τα τσιουάουα έχουν τη φήμη ότι είναι ζωηρά και οξύθυμα.

Σύμφωνα με τη «μαμά» της, η Pearl παραμένει παιδί στην καρδιά, παρότι θα κλείσει σύντομα τα 3. ‘Small like a ball’: Pearl the chihuahua becomes world’s shortest dog ‘Small like a ball’: Pearl the chihuahua becomes world’s shortest dog ‘Small like a ball’: Pearl the chihuahua becomes world’s shortest dog ‘Small like a ball’: Pearl the chihuahua becomes world’s shortest dog ‘Small like a ball’: Pearl the chihuahua becomes world’s shortest dog

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.