ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Γάτα στην Τουρκία έκανε πλαστική στη μύτη – Χαίρει πλέον άκρας υγείας

Τα ρουθούνια του Yulef ήταν στενά και είχε δυσκολία στην αναπνοή

Γάτα στην Τουρκία έκανε πλαστική στη μύτη – Χαίρει πλέον άκρας υγείας

Πλαστική επέμβαση στη μύτη έκανε μια γάτα στην Τουρκία με το όνομα «Yulaf» επειδή είχε δυσκολία στην αναπνοή καθώς τα ρουθούνια της ήταν στενά.

Ο Ataberk Dursun, που ζει στο Sivas, πήγε στον κτηνίατρο τη γάτα του ονόματι Yulaf, η οποία δεν μπορούσε να αναπνεύσει εύκολα. Μετά τους ελέγχους ελήφθη η απόφαση να γίνει πλαστική επέμβαση μύτης στη γάτα 1,5 ετών.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησε ο κτηνίατρος İbrahim Özmen, η γάτα, της οποίας η δομή της μύτης ήταν στενή, υποβλήθηκε σε επιτυχή επέμβαση και ανέκτησε την υγεία της. Ο Özmen, σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους, είπε ότι επέκτειναν τις ρινικές οδούς του Yulaf με την επέμβαση.

«Τέτοιες εφαρμογές γίνονται στην κτηνιατρική, όπως και στην ανθρώπινη ιατρική. Φυσικά, οι σκοποί μας είναι διαφορετικοί, εκεί εκτελείται κυρίως για αισθητικούς σκοπούς. Στην περίπτωση των ζώων πραγματοποιείται για ιατρικούς λόγους», ανέφερε κτηνίατρος.

«Αυτή η κατάσταση οφειλόταν στη στενή δομή της μύτης και επεκτείναμε τις ρινικές οδούς με μια επέμβαση. Η κατάστασή του είναι πολύ καλή, έχει κάποιο οίδημα και περιμένουμε να μειωθεί. Αν δεν είχε γίνει αυτή η επέμβαση, θα είχε καρδιακά προβλήματα και κυκλοφορίας μετά από λίγο γιατί ανέπνεε συχνά και βαριά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ευαισθησία του στις πνευμονικές λοιμώξεις θα αυξανόταν και θα κουραζόταν εύκολα. Ας ελπίσουμε ότι η ποιότητα ζωής θα είναι καλύτερη από εδώ και πέρα», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.