ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

TikToker βαλσάμωσε τη γάτα της για να την έχει πάντα μαζί της (βίντεο)

Η διαδικασία της κόστισε 3.000 δολάρια

TikToker βαλσάμωσε τη γάτα της για να την έχει πάντα μαζί της (βίντεο)

Ο θάνατος ενός κατοικίδιου είναι επώδυνος. Μια πληθώρα συναισθημάτων διαπερνά σε ένταση τους ανθρώπους που πενθούν για το ζωάκι τους που «έφυγε». Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, η Soren High αρνήθηκε να ξεπεράσει τον χαμό της γάτας της και κατέφυγε σε μια ακραία λύση.

Τι έκανε; Προκειμένου να την έχει για πάντα κοντά της, την βαλσάμωσεΣε βίντεο που ανέβασε η TikToker, το οποίο έχει γίνει viral, η νεαρή ανοίγει ένα κουτί και βγάζει την βαλσαμωμένη γάτα της.

Η διαδικασία της κόστισε 3.000 δολάρια και στο βίντεο βλέπουμε τη στιγμή που παραλαμβάνει τη συσκευασία με το βαλσαμωμένο γατάκι, το οποίο ήταν μέσα σε πάγο και λουλούδια.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, με την Soren High να δηλώνει: «Η γάτα μου έφτασε με το ταχυδρομείο και είμαι έτοιμη να την υποδεχθώ».

Στη λεζάντα της ανάρτησή της, σημειώνει, μεταξύ άλλων: «Θέλω να θυμάμαι τη Lokicat με τον μόνο τρόπο που της άξιζε. Δεν ήθελα ποτέ να φύγει. Ήθελα να την έχω πάντα μαζί μου. Ο θάνατός της ήταν ξαφνικός, παρόλο που ήταν 16 ετών».

Πολλοί από τους 45.000 followers της θεώρησαν ότι η διαδικασία ήταν η ταξιδερμία (ταρίχευση), προτού η Soren τους διορθώσει, λέγοντας ότι προχώρησε σε λυοφιλίωση της γάτας της.

«Η ταξιδερμία είναι εντελώς διαφορετική και η λυοφιλίωση έχει μικρότερη επίδραση στους ιστούς του σώματος, καθιστώντας τη συντήρηση πιο ιδανική. Υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να μην μοιάζει με τον εαυτό της. Η ταξιδερμία μπορεί να οδηγήσει σε κάποια μη ικανοποιητικά αποτελέσματα», εξήγησε.

Δείτε το viral βίντεο

@teapourn Remembering Lokicat the only way she deserved ❤️ having a pet preserved is a personal decision and one that many may never understand. When i got Lokicat as a kitten, I knew this was how i was going to deal with ber death. I knew i never wanted her to be gone, and that I wanted to always have her with me. Her death was sudden, even though she was 16. We never expected this would happen and especially by a dog we had been fostering. This situation broke us into a billion pieces. After finding a home for the dog, we had Loki preserved through @Animal Family Pet with help through donations and raising funds with memorial fabrics and pieces. Her preservation cost nearly $3k and it was worth every Penny. . . #petmemorial #petpreservation #taxidermy #petsoftiktok #freezedriedpets #fypシ #foryou #grief #loss #memorial ♬ Relaxing lofi music(1014185) – Akase

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.