Βρετανία: 20χρονος έφτιαξε ασανσέρ στο σπίτι του για την ηλικιωμένη γάτα του (βίντεο)

Όταν έχουν αγάπη και έμπνευση οι άνθρωποι, μπορούν να κάνουν πολλά για τα ζώα

Βρετανία: 20χρονος έφτιαξε ασανσέρ στο σπίτι του για την ηλικιωμένη γάτα του (βίντεο)

Ένας Βρετανός, ωστόσο, έκανε κάτι παραπάνω από αυτό: υπερέβη εαυτόν, κατασκευάζοντας μόνος του ένα αυτοσχέδιο ασανσέρ ώστε να ανεβοκατεβαίνει καθημερινά η υπερήλικη γάτα του τα σκαλιά του σπιτιού χωρίς ταλαιπωρία.

Ο Frodo, όπως ονομάζεται, είναι 20 χρονών, έτσι τον τελευταίο καιρό είχε αρχίσει να δυσκολεύεται να κάνει τη συνηθισμένη του διαδρομή, με προορισμό το ηλιόλουστο deck της πισίνας. Έτσι, ο κηδεμόνας του, Liam Thompson, κατασκεύασε από το μηδέν ένα μίνι ασανσέρ: ουσιαστικά, μια ξύλινη πλατφόρμα σε μέγεθος γάτας, που συνέδεσε με ηλεκτρικό ανυψωτήρα.

Δεν είναι μάλιστα η μοναδική κατασκευή που έχει κάνει για το κατοικίδιό του. Στις παροχές του σπιτιού του περιλαμβάνεται πλέον και ένα τρενάκι ειδικό για γάτες.

«Απολαμβάνω να κακομαθαίνω τη γάτα μου. Μηνύστε με», λέει στο σχετικό βίντεο αστειευόμενος. Αν όμως είσαι crazy cat person, όπως εκείνος, το πιθανότερο είναι να του ζητήσεις τις οδηγίες για την πατέντα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.