ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νορβηγία: Τεράστιος σάκος με χιλιάδες αυγά βρέθηκε στον βυθό (βίντεο)

Το θαύμα της ζωής στην πιο πρωτόγονη μορφή του

Νορβηγία: Τεράστιος σάκος με χιλιάδες αυγά βρέθηκε στον βυθό (βίντεο)

Στα απέραντα, παγωμένα νερά του Ørstafjorden της Νορβηγίας βρέθηκε ένας τεράστιος σάκος αυγού με μήκος πάνω από ένα μέτρο και πλάτος μισό μέτρο. Ήταν λεπτός και σχεδόν διάφανος, με μια αστραφτερή λάμψη που έλαμπε στο φως του ήλιου.

Στα απέραντα, παγωμένα νερά του Ørstafjorden της Νορβηγίας, ο Ronald Raasch βρισκόταν σε μια καταδυτική αποστολή το καλοκαίρι του 2019, όταν έπεσε πάνω σε ένα μαγευτικό θέαμα – έναν τεράστιο, διάφανο σάκο αυγού.

Ο Raasch, έμπειρος δύτης και θαλάσσιος βιολόγος, ενθουσιάστηκε με την ανακάλυψη και ήξερε ότι είχε συναντήσει κάτι σπάνιο και ξεχωριστό.

Ο Raasch μπορούσε να δει κάτι να κινείται μέσα στον σάκο.

Ο σάκος αυγών δεν έμοιαζε με τίποτα άλλο που είχε δει ο Raasch στο παρελθόν και ήξερε ότι έπρεπε να τον διερευνήσει περαιτέρω. Πλησίασε προσεκτικά τον σάκο και χρησιμοποίησε την υποβρύχια κάμερά του για να απαθανατίσει το εκπληκτικό θέαμα. Οι εικόνες που κατέγραψε ήταν απλά μαγευτικές, αναδεικνύοντας την ομορφιά και το μυστήριο του υποβρύχιου κόσμου.

Καθώς πλησίαζε, ο Raasch μπορούσε να δει ότι ο σάκος αυγών ήταν γεμάτος με χιλιάδες μικροσκοπικά, ημιδιαφανή αυγά.

Ήξερε ότι αυτά τα αυγά θα εκκολάπτονταν σύντομα. Το θέαμα προκαλούσε δέος, καθώς συνειδητοποίησε ότι ήταν μάρτυρας του θαύματος της ζωής στην πιο πρωτόγονη μορφή της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.