ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κρήτη: Κοίταξε τα δίχτυα του και είδε αυτόν τον καρχαρία (φωτό)

Κρήτη: Κοίταξε τα δίχτυα του και είδε αυτόν τον καρχαρία (φωτό)

Εκπληκτικές είναι οι φωτογραφίας από τον καρχαρία 7 μέτρων που «πιάστηκε» στα δίχτυα ενός ψαρά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μάλιστα ο ψαράς τον έφερε μέχρι το λιμάνι της Αγίας Γαλήνης.Το  βάρος του καρχαρία υπολογίζεται στον ένα τόνο, ίσως και λίγο παραπάνω και το μήκος του φτάνει τα 7 μέτρα.

Ο καρχαρίας, λίγο πριν το μεσημέρι της Πέμπτης απεέυθερώθηκε νότια από τα Παξιμάδια όπου πιάστηκε στα δίκτυα ψαρά από την Αγία Γαλήνη.Το Λιμεναρχείο Αγίας Γαλήνης έστειλε φωτογραφίες του στη Διεύθυνση Αλιείας όπου και διαπιστώθηκε ότι ανήκει στην οικογένεια των Σαπουνάδων. Η απάντηση της Διεύθυνσης Αλιείας ήταν να αφεθεί ελεύθερος. 

Όπως επισημαίνεται: ”πρόκειται για ακίνδυνα σκυλόψαρα και καρχαριοειδή που μάλιστα θεωρούνται και επίσημα πλέον με τη σφραγίδα της Ε.Ε, ως προστατευόμενα είδη. Έτσι ξεκίνησε, ένας μεγάλος αγώνας από τους ψαράδες να τον ελευθερώσουν από τα δίκτυα και στη συνέχεια με σκάφος να μεταφερθεί βαθιά στο πέλαγος για να ελευθερωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: e-mesara & flashnews.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.