ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρωσία: Το πιο τρομακτικό ψάρι που ξεβράστηκε ποτέ (βίντεο)

Τα δόντια του προκαλούν «εφιάλτες»

Ρωσία: Το πιο τρομακτικό ψάρι που ξεβράστηκε ποτέ (βίντεο)

Στα αχαρτογράφητα βάθη του ωκεανού, ένα αινιγματικό εύρημα έχει αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Ο Roman Fedortsov, ένας έμπειρος ψαράς με καταγωγή από το Μουρμάνσκ της βορειοδυτικής Ρωσίας, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αναζήτηση της ατεκμηρίωτης και άγνωστης θαλάσσιας ζωής.

Η φωτογραφία, από το τελευταίο ψάρι που βρήκε, προκαλεί πραγματικά τρόμο, μόνο και μόνο στην όψη.

Αυτό που πραγματικά μαγνητίζει την προσοχή, ωστόσο, είναι το εντυπωσιακά ανθρώπινο σύνολο δοντιών, συμπεριλαμβανομένων των ιδιαίτερα μεγάλων γομφίων.

Την ταυτότητα αυτού του ιδιόμορφου ευρήματος αποκάλυψε ο ίδιος ο Roman. Ο ίδιος μοιράστηκε ένα βίντεο με το κοινό του, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακές 198.000 προβολές, 7.800 likes και πλήθος σχολίων.

Τα πλάνα δείχνουν το χέλι να κείτεται ήρεμα πριν ο Roman ξεκινήσει μια εξερεύνηση των στοματικών του κοιλοτήτων, αποκαλύπτοντας την πολυπληθή σειρά δοντιών του.

Στη «θάλασσα» των αντιδράσεων, ένας χρήστης του Instagram σχολίασε με χιούμορ: «Χαμογέλασε, αγάπη μου! Υπέροχο πλάσμα!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.