ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τρόμος για πιλότο εν ώρα πτήσης – Βρήκε… κόμπρα κάτω από το κάθισμα του

Ο πιλότος προσγείωσε εκτάκτως το αεροπλάνο που μετέφερε εκτός από το φίδι και 4 επιβάτες

Τρόμος για πιλότο εν ώρα πτήσης – Βρήκε… κόμπρα κάτω από το κάθισμα του

Στιγμές τρόμου έζησαν οι επιβάτες μιας πτήσης της South African, όταν ο πιλότος τους, Rudolph Erasmus, ένιωσε κάτι… κρύο να τον ακουμπάει στην πλάτη και αντί από μπουκαλάκι νερού όπως νόμιζε, ανακάλυψε μια κόμπρα!

«Για να είμαι ειλικρινής είναι σαν ο εγκέφαλός μου να μην επεξεργαζόταν τι ακριβώς έβλεπα. Ένιωθα κάτι να γλιστράει κάτω από την μπλούζα μου και σκέφτηκα ότι έσταζε νερό πάνω μου. Όπως γύρισα το κεφάλι μου είδα μία κόμπρα να ξαναμπαίνει κάτω από το κάθισμά μου» περιγράφει ο πιλότος, μιλώντας στο BBC.

Ο Erasmus προσγείωσε εκτάκτως το αεροπλάνο που μετέφερε εκτός από το φίδι, 4 επιβάτες.

Πώς το είπε στους επιβάτες

Το δάγκωμα από μια Cape κόμπρα μπορεί να σκοτώσει κάποιον σε 30 λεπτά και ο πιλότος δεν ήθελε να τρομοκρατήσει τους επιβάτες αλλά θεώρησε ότι έπρεπε να τους ενημερώσει.

«Δεν ήθελα να προκαλέσει πανικό και τελικά αυτό που τους είπα είναι “Ακούστε, ένα φίδι είναι μέσα στο αεροπλάνο, είναι κάτω από τη θέση μου, οπότε ας προσπαθήσουμε να προσγειωθούμε το συντομότερο δυνατόν”» λέει.

Στο αεροπλάνο επικράτησε απόλυτη σιωπή. «Μπορούσες να ακούσεις καρφίτσα να πέφτει» λέει ο Rudolph Erasmus, που τελικά έκανε αναγκαστική προσγείωση στην πόλη Γουέλκομ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.