ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τσουχτερό κρύο το πρωί στην Ήπειρο – Στον 1 βαθμό Κελσίου ο υδράργυρος στη Βοβούσα Ζαγορίου

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, οι σόμπες και τα τζάκια άναψαν στα ορεινά χωριά

Τσουχτερό κρύο το πρωί στην Ήπειρο – Στον 1 βαθμό Κελσίου ο υδράργυρος στη Βοβούσα Ζαγορίου

Μπορεί να βρισκόμαστε στον πρώτο μήνα του Φθινοπώρου, ωστόσο, στα ορεινά της Ηπείρου το πρωί της Πέμπτης καταγράφηκαν θερμοκρασίες χειμώνα.

Ειδικότερα, το θερμόμετρο στη Βοβούσα Ανατολικού Ζαγορίου, έδειξε μόλις 1 βαθμό Κελσίου, ενώ στους 3 έπεσε στο Πληκάτι της Κόνιτσας.

Στο Μέτσοβο, αισθητή είναι η πτώση της θερμοκρασίας με το θερμόμετρο να δείχνει 4 βαθμούς, το ίδιο και στο Τέροβο Ιωαννίνων.

Οι ορεινοί Δήμοι της Ηπείρου ξεκίνησαν τις διαδικασίες παράδοσης ξύλων στους μόνιμους κατοίκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, οι σόμπες και τα τζάκια άναψαν στα ορεινά χωριά που υποδέχονται νωρίτερα τον χειμώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.