Μπας και άνοιξαν κατά λάθος το «Κένταυρος» και τα γ@@@@@ όλα;

Στον γιατρό του αφιέρωσε το νέο του βιβλίο ο Πέτρος Τατσόπουλος

Στον γιατρό του αφιέρωσε το νέο του βιβλίο ο Πέτρος Τατσόπουλος

Στον γιατρό του αφιερώνει το νέο του βιβλίο ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, που κατάφερε να βγει νικητής στην πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.

«Ο μόνος τρόπος για να δείξω την ευγνωμοσύνη μου σε αυτόν τον άνθρωπο που με κράτησε σε αυτόν τον πλανήτη για λίγες μέρες ακόμη είναι να του αφιερώσω αυτό το βιβλίο», είπε ο συγγραφέας, κατά την παρουσίαση του βιβλίου για τον διευθυντή της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής στο Ιπποκράτειο, Δημήτρη Λυμπεριάδη.

Η παρουσίαση του βιβλίου «Είσαι και φαίνεσαι» έγινε σήμερα, λίγες ημέρες μετά το εξιτήριο του κ. Τατσόπουλου στον πολυχώρο του εκδοτικού οίκου Μεταίχμιο. Το βιβλίο περιλαμβάνει άρθρα του συγγραφέα που έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».

Μιλώντας για το βιβλίο του, ο κ. Τατσόπουλος έκανε λόγο για μια συλλογική κειμένων της τελευταίας τριετίας, από αναμνήσεις όχι μόνο πολιτικές.

Μάλιστα όπως είπε, έχει εννέα non fiction βιβλία, που υποτιμητικά τα αποκαλούν «δημοσιογραφικά». Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος δεν φαίνεται να κάνει τέτοιου είδους διακρίσεις, σημειώνοντας ότι όποιο κείμενο κι αν γράφει κάποιος πρέπει να επενδύει «την ίδια ενέργεια, την ίδια ζωτικότητα και τον ίδιο σεβασμό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.