ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ιταλία: Έργο τέχνης φτιαγμένο από… τρακτέρ – Καλλιτέχνης δημιούργησε το πορτρέτο του Μπετόβεν (βίντεο)

Ιταλία: Έργο τέχνης φτιαγμένο από… τρακτέρ – Καλλιτέχνης δημιούργησε το πορτρέτο του Μπετόβεν (βίντεο)

Η τέχνη τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται με ταχύτατους ρυθμούς και όλοι οι καλλιτέχνες αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να δημιουργήσουν πορτρέτα και άλλα έργα.

Κάπως έτσι φαίνεται ότι σκεφτόταν και ένας καλλιτέχνης στην Ιταλία, που «ζωγράφισε» με έναν αρκετά περίεργο τρόπο ένα πορτρέτο του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν.

Με τρακτέρ όργωσε κι έσκαψε μία έκταση, ώστε να δημιουργηθεί η προσωπογραφία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη.

Όπως αναφέρει το ABC, το έργο έγινε για την 250η επέτειο από τη γέννηση του Μπετόβεν.

Ο ίδιος καλλιτέχνης έχει σχεδιάσει, επίσης, αντίστοιχα πορτρέτα των Μπαράκ Ομπάμα, Νέλσον Μαντέλα και του Πάπα Φράνσις.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.