ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί από τη σειρά «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (φώτο)

Τα γυρίσματά της ξεκίνησαν το 1975 και ολοκληρώθηκαν το 1976

Δείτε πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί από τη σειρά «ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (φώτο)

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι μας, έχουμε δει τη θρυλική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ». Ωστόσο, πώς είναι σήμερα μερικοί από τους πρωταγωνιστές;

Πρόκειται για τη σειρά, που βλέπουμε κάθε χρόνο την Μεγάλη Εβδομάδα, και ποτέ δεν την βαριόμαστε.

Τα γυρίσματά της ξεκίνησαν το 1975 και ολοκληρώθηκαν το 1976. Για πρώτη φορά προβλήθηκε το 1977 και έκτοτε θεωρείται η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης, που αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης, Φράνκο Τζεφιρέλι, απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, αναπαριστώντας τα γεγονότα με πίστη στις Γραφές και απόλυτο σεβασμό στην ιερότητα του θέματος. Τα γυρίσματα έγιναν σε αυθεντικούς χώρους και ο Τζεφιρέλι εξασφάλισε ένα επιτελείο διάσημων ηθοποιών και κομπάρσων.

Ο Ρόμπερτ Πάουελ ήταν αυτός που ενσάρκωσε τον Ιησού Χριστό, με τον κόσμο να τον ταυτίζει μαζί του ασυνείδητα. ενώ οι ηθοποιοί που έπαιξαν τους ρόλους της Παναγίας, των μαθητών και άλλων χαρακτήρων ήταν επίσης εξαιρετικοί.

Δείτε πώς είναι σήμερα μερικοί από τους πρωταγωνιστές:

Ρόμπερτ Πάουελ – Ο Ιησούς Χριστός  

Ολίβια Χάσεϊ – Η Παναγία

Ίαν ΜακΣέιν – Ο Ιούδας

Στέισι Κιτς – Ο Βαραββάς

 

Γιώργος Βογιατζής – Ο Ιωσήφ

Μάικλ Γιoρκ – Ο Ιωάννης ο Βαφτιστής

 
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.