ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Δρούτσα: «Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα»

«Δεν μπορούσε να βάλει κάτι πιο εμπνευσμένο;»

Ε.Δρούτσα: «Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα»

Η Εύη Δρούτσα είχε ακόμη ένα «ξέσπαμα» για το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision. 

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη τόνισε:

«Εσύ τι λες για το τραγούδι αυτό, τι να σου πω; Δεν μου αρέσει, είπε η γνωστή στιχουργός αφού ρωτήθηκε πώς της φάνηκε το τραγούδι.

Όχι, δεν είπα ότι είναι κλεμμένο, είπα: «Το τα τα τα βρήκε να βάλει;». Αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό γιατί το λέει με τον Ramadan ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας και το ξέρουν παντού. Τους ήρθε να βάλουν το «τα, τα, τα»; Δεν μπορούσε να βάλει κάτι πιο εμπνευσμένο; Αυτό είπα… Σιγά το τραγούδι, λες και μου πήραν το «Τολμώ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το τραγούδι είναι ένα συνονθύλευμα, που δεν μου αρέσει, όχι οργάνων γιατί αν ήταν οργάνων, θα έλεγες εντάξει. Είναι ένα ηλεκτρονικό συνονθύλευμα, συνέχεια 3-4-5, αλλάζει «γέφυρες», ούτε ξέρω πόσες. Είναι τελείως του… τρελού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.