«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Πανουργιάς (φώτο)

«Θα τον αποχαιρετήσουμε αύριο Παρασκευή από το κοιμητήριο του Κάτω Σουλίου στον Μαραθώνα»

«Έφυγε» από τη ζωή ο ηθοποιός Κώστας Πανουργιάς (φώτο)

Την τελευταία του πνοή μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για τη ζωή του, άφησε ο ηθοποιός Κώστας Πανουργιάς.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού του θεάτρου και του κινηματογράφου, έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Θέλοντας να εκφράσει τη λύπη του για τον θάνατο του φίλου και συναδέλφου του, έγραψε:

«Ένας αγαπημένος φίλος και αξιόλογος συνάδελφος με μεγάλη πορεία στο Θέατρο, στον κινηματογράφο και σε δεκάδες σειρές στην τηλεόραση και στην μεταγλώττιση ο Κώστας Πανουργιάς που είχα την τύχη να δουλέψω μαζί του πολλά χρόνια στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ του Γιώργου Μιχαηλίδη έφυγε από την ζωή μετά από σκληρή μάχη…».

Στη συνέχεια, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πότε και πού θα γίνει η κηδεία του, ώστε να του πουν το τελευταίο «αντίο».

«Θα τον αποχαιρετήσουμε αύριο Παρασκευή από το κοιμητήριο του Κάτω Σουλίου στον Μαραθώνα στην μία το μεσημέρι. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ», συμπλήρωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
μπιμπιλας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.