ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμος Αγρινίου: Οι δομές αστέγων διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής

Μια έκθεση διαφορετική από τις άλλες

Δήμος Αγρινίου: Οι δομές αστέγων διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής

Οι Δομές Αστέγων του Δήμου Αγρινίου πρωτοτυπούν με σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών στα θέματα της αστεγίας και διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με δικά τους δημιουργήματα.

Οι Δήμοι Αγρινίου και Ξρομερίου συνεργάστηκαν προκειμένου να γίνει εφικτή η έκθεση ζωγραφικής των αστέγων, που βρήκε την στέγη της στο Στέκι, που παραχωρήθηκε ειδικά για αυτόν τον σκοπό από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο Γυναικών Αστακού.

Οι φιλοξενούμενοι στις δομές αστέγων του Δήμου Αγρινίου εκπαιδεύτηκαν σε θέματα ζωγραφικής από εκπαιδευόμενους σχολής ζωγραφικής και τα έργα που δημιούργησαν απέσπασαν πολύ καλές κριτικές.

Αυτό όμως που σίγουρα επετεύχθη είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου πάνω στα θέματα της αστεγίας, που πλήττει και την δική μας χώρα.

Η έκθεση ζωγραφικής των δομών αστέγων θα ολοκληρωθεί την 1 Ιουλίου 2022 και εως τότε μπορούν οι πολίτες να θαυμάσουν τους πίνακες ζωγραφικής της ευάλωτης αυτής ομάδας πληθυσμού που κάνει ότι μπορεί προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη πάνω σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.