ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένα ξεχωριστό γεύμα για εκλεκτές γυναίκες στο St.George Lycabettus

Οικοδέσποινα η Σίσσυ Παπαγεωργίου

Ένα ξεχωριστό γεύμα για εκλεκτές γυναίκες στο St.George Lycabettus

Σε ένα ξεχωριστό γεύμα κάλεσε στο St.George Lycabettus με την υπέροχη θέα εκλεκτές φίλες της η Σίσσυ Παπαγεωργίου, γιορτάζοντας τα γενέθλια της, τα γενέθλια των 6 χρόνων blog της του sissysworld.com και την επανεκλογή της ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο στο ιστορικό σωματείο «Καλλιπάτειρα» για δεύτερη συνεχόμενη θητεία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο γεύμα παρευρέθησαν η Κλέλια Χατζηιωάννου, η Χρυσάνθη Λαιμού, η Αγάπη Πολίτη, η Μαρίνα Γιαβρόγλου, η Ταμάρα Ζέην, η Έμιλυ Βαφειά, η Ελένη Δρακοπούλου, η Ντόρα Πάλλη, η Λίτσα Λάβδα, η Φανή Λεβέντη, η Τίνα Ντουζόγλου, η Άννα Μειμέτη, η Δέσποινα Συντριλά, η Στέλλα Βουλγαράκη, η Μαρία Μάτσα, η Ντάνα Στασινού και η Χριστίνα Καρακίτσου!

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κλέλια Χατζηιωάννου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Αγάπη Πολίτη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Χρυσάνθη Λαιμού

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ταμάρα Ζέην, Τίνα Ντουζόγλου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Έμιλυ Βαφειά, ΣΠ, Άννα Μειμέτη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.