ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O Ανδρέας Χατζηανδρέου τραγουδά για την αγάπη… στις «Γεύσεις του Διογένη»

Η ερωτική χροιά του ερμηνευτή έρχεται να μαγέψει για άλλη μια φορά το κοινό

O Ανδρέας Χατζηανδρέου τραγουδά για την αγάπη… στις «Γεύσεις του Διογένη»

Ερμηνεύοντας την Αγάπη με ένα πιάνο, ο Ανδρέας Χατζηανδρέου, η πιο ερωτική φωνή της σύγχρονης εποχής, έρχεται για πρώτη φορά στο γνωστό εστιατόριο και αγαπημένο προορισμό στο Παλαιό Φάληρο, «Γεύσεις του Διογένη». 

Ο Πειραιώτης ερμηνευτής που ξεχώρισε το περασμένο καλοκαίρι στο Καλλιμάρμαρο με το  αφιέρωμα στο μεγάλο συνθέτη Σταμάτη Σπανουδάκη, αλλά και πρόσφατα στο εμβληματικό Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με την μουσική παράσταση “Μια Νύχτα Μαγική”, για τη γιορτή των ερωτευμένων, θα τραγουδήσει την Αγάπη, τον Έρωτα, το Πάθος, τον Καημό όπως αποτυπώνονται στους στίχους γνωστών ερωτικών επιτυχιών (Πάριος, Πουλόπουλος, Βοσκόπουλος κ.α.λ), καθώς και παλιά αλλά και σύγχρονα λαϊκά αριστουργήματα. 

Θα τον συνοδεύει αποκλειστικά πιάνο και συγκεκριμένα στα πλήκτρα θα είναι ο εξαιρετικός μουσικός Χρήστος Ρουπακιάς.

Το πιο όμορφο και ξεχωριστό δώρο που εξασφάλισαν οι Γεύσεις του Διογένη για τη γιορτή της Αγάπης!

«Ερμηνεύοντας με ένα πιάνο την Αγάπη»

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, 21:30

Γεύσεις του Διογένη, Πεντέλης 27 & Υμηττού, Παλαιό Φάληρο

Κρατήσεις /Πληροφορίες :2109430400 | 6978888888

Χορηγός Επικοινωνίας : Πατρινόραμα περιοδικό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.