ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τα διπλά εγκαίνια 9 & 10 Απριλίου της έκθεσης “Kiss from the Jungle”

Σε όλα τα έργα τέχνης παρατηρούμε ένα κοινό θέμα: Φύση και την πληθωρικότητα της ζούγκλας, συναισθήματα και ερμηνείες που τίθενται στη διάθεση του κοινού της Αθήνας

Τα διπλά εγκαίνια 9 & 10 Απριλίου της έκθεσης “Kiss from the Jungle”

Με μεγάλη επιτυχία και εντυπωσιακή προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα διπλά εγκαίνια 9 & 10 Απριλίου της έκθεσης “Kiss from the Jungle”.

Η Carminne Dodero και η Sophia Klotsa φέρνουν στην Αθήνα την έκθεση τέχνης ¨Kiss from the Jungle¨. Από το χέρι της Sophia Klotsa και της Carminne Dodero, η πόλη της Αθήνας θα είναι η τοποθεσία όπου τέσσερις καλλιτέχνες από τις Misiones που εργάζονται με το φανταστικό της ζούγκλας και το μεγαλείο της επαρχίας τους θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους με το όνομα ¨Kiss from the Jungle¨ .

Η πρωτοβουλία έχει σκοπό να προωθήσει την ομορφιά της επαρχίας Misiones μέσα από τις δημιουργίες των Mariana Brea, Ignacio de Lucca, Lucas Pertile και Sebastian Baez.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.