ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To λαμπερό πάρτι γενεθλίων της Σίσσυς Παπαγεωργίου στο St George Lycabettus με εκλεκτές καλεσμένες

Οι εκλεκτές φίλες τίμησαν την Σ.Παπαγεωργίου με την παρουσία τους

To λαμπερό πάρτι γενεθλίων της Σίσσυς Παπαγεωργίου στο St George Lycabettus με εκλεκτές καλεσμένες

Ένα αξέχαστο lunch παρέθεσε η γνωστή Συμβολαιογράφος και ιδρύτρια του sissysworld.com Σίσσυ Παπαγεωργίου για τα γενέθλιά της στο St. George Lycabettus, για λίγες και εκλεκτές φίλες της.

Στο γεύμα που παρέθεσε βρέθηκαν η γνωστή για την φιλανθρωπική της δράση Κλέλια Χατζηιωάννου, η συγγραφέας του βιβλίου «l art de la table » Μαρίλη Γλύπτη Κανελλάκη, η ταλαντούχα εικαστικός Έμιλυ Βαφειά, η Ράνια Φιλίππου, η Άτζελα Βαγιωνή Οικονομίδου, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η Λίτσα Λάβδα, η γνωστή εικαστικός Ζέττα Αντσακλή, η σύζυγος του εκλιπόντος κορυφαίου ζωγράφου Αλέκου Φασιανού Μαρίζα, η Ιωάννα Λαλαούνη του γνωστού οίκου, η Τζένη Γλύπτη, η υποψήφια βουλευτής Ντόρα Πάλλη Πετραλιά, η Μπουμπού Μπαρμπαλιά, η Majd Samaan, η σύζυγος του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Οικονομίας Νίκου Παπαθανάση Λουκία, η Αλίκη Χατζοπούλου, η ταλαντούχα ζωγράφος Στέλλα Βουλγαράκη, η σύζυγος του γνωστού ζωγράφου Απόστολου Λάβδα Νατάσσα, η Χριστίνα Καρακίτσου, η Ντάνα Στασινού και η Σάντυ Μπήτρου,

Διαβάστε την συνέχεια μόνο στο sissysworld.com.

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Κλέλια Χατζηιωάννου

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Έμιλυ Βαφειά, Μαρίλη Γλύπτη Κανελλάκη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Ζέττα Αντσακλή, Ιωάννα Λαλαούνη, Στέλλα Βουλγαράκη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Λουκία Παπαθανάση, Majd Samaan, Μαρίζα Φασιανού

Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Νατάσσα Λάβδα, Χριστίνα Καρακίτσου

Μπουμπού Μπαρμπαλιά, Ράνια Φιλίππου, Μαρίζα Φασιανού, Λίτσα Λάβδα, Αμαλία Χατζοπούλου

Όλγα Κεφαλογιάννη, Ντόρα Πάλλη

Σίσσυ Παπαγεωργίου, Άντζελα Βαγιωνή, Ράνια Φιλίππου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.