Γιος Γ.Φλωρινιώτη: «Δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές – “Έφυγε” πολύ ξαφνικά»

«Αύριο θα τον κηδέψουμε, όπως του αξίζει, θα "φύγει" σαν βασιλιάς, με το αγαπημένο του κουστούμι»

Γιος Γ.Φλωρινιώτη: «Δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές – “Έφυγε” πολύ ξαφνικά»

Ο Νίκος Φλωρινιώτης, ένα από τα τρία παιδιά του Γιάννη Φλωρινιώτη που «έφυγε» από τη ζωή προχθές σε ηλικία 76 ετών, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή τονίζοντας πως, όλοι είναι σε άθλια κατάσταση και η αυριανή ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του αγαπημένου καλλιτέχνη θα είναι δύσκολη.

«Ειδικά η αυριανή ημέρα για εμάς θα έχει πολύ πόνο που θα χαιρετήσουμε τον αγαπημένο μας πατέρα. Δύο χρόνια είχε πρόβλημα με την υγεία του. Μέσα μας βαθιά το περιμέναμε» είπε αρχικά ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Τον είχαμε πάρει σε όλα τα νοσοκομεία, σε όλους τους γιατρούς. Δεν έβρισκαν τι είχε. Εκτός από το ΧΑΠ, είχε ένα λαχάνιασμα. Ήταν πάρα πολύ χάλια τις τελευταίες δέκα ημέρες, δεν μπορούσε να πάει ούτε μέχρι την τουαλέτα.

Κάπνιζε πάρα πολύ, έκανε τέσσερα πακέτα τη μέρα. Και έκανε και λάθη η αλήθεια είναι. Όταν πήγαινε καλύτερα, άρχισε ξανά και κάπνιζε ενώ έπαιρνε οξυγόνο», πρόσθεσε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

Περιγράφοντας τις τελευταίες του στιγμές, αφηγήθηκε: «Ειδικά εγώ που τον είδα, τρόμαξα γιατί δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Όμως ήταν καλά μετά, και στο νοσοκομείο που ήμασταν και τη μέρα που πέθανε, ήταν καλά, έμπαινε στο Facebook, έκανε like, ανέβαζε τις αναρτήσεις του, χαιρέτησε την νοσοκόμα.

Έγινε ξαφνικά, έπαθε ανακοπή. Έπεσε το οξυγόνο του πάρα πολύ. Σηκώθηκε να πάει τουαλέτα και τον βρήκαν στο πάτωμα. Ήταν διασωληνωμένος, είχε παλμούς, αλλά μας έδωσαν πάρα πολύ λίγες ελπίδες».

«Εγώ τον είχα δει πριν από δύο ημέρες και ήταν να πάμε εκείνη την ημέρα. Το μόνο που στενοχωρήθηκα, είναι ότι δεν προλάβαμε να είμαστε εκεί τις τελευταίες του στιγμές. Ήθελα να του πω πόσο τον αγαπώ κι ότι αν ξαναγεννιόμουν τον ίδιο πατέρα θα ήθελα. Ήταν τόσο καλός άνθρωπος» ανέφερε συγκινημένος ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Είχε παράπονο ότι δεν μπορούσε να δούλεψε πλέον, δεν μπορούσε να ανέβει στην πίστα, να τραγουδήσει. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε τόση ζωντάνια και ξαφνικά βρέθηκε καθηλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Αύριο θα τον κηδέψουμε, όπως του αξίζει, θα “φύγει” σαν βασιλιάς, με το αγαπημένο του κουστούμι. Θα τον τιμήσουμε με όλες τις τιμές», πρόσθεσε ο γιος του τραγουδιστή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αυριανή ημέρα ήταν δύσκολη. Είμαστε σε άθλια κατάσταση κι εγώ και τα αδέρφια μου. Ήταν άρρωστος, αλλά δεν το περιμέναμε. Θα μπορούσε να ζήσει λίγα χρόνια ακόμα. “Έφυγε” πολύ ξαφνικά» ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.