ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Γαρμπή: «Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή χωρίς ντροπή έδωσε 4 βαθμούς»

H δημοφιλής τραγουδίστρια σχολίασε την ανεκδιήγητη απόφαση της επιτροπής της ΕΡΤ

Κ.Γαρμπή: «Στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή χωρίς ντροπή  έδωσε 4 βαθμούς»

Σοκ  προκάλεσε το 4άρι που έδωσε η Ελλάδα στην Κύπρο στον τελικό της Eurovision. Μάλιστα, ο χαμηλός αυτός βαθμός θεωρείται πιθανό να στέρησε στην Κύπρο μια θέση στην πρώτη 10αδα.

Η στάση της επιτροπής της ΕΡΤ εξόργισε όχι μόνο τους χρήστες του διαδικτύου, αλλά και την Καίτη Γαρμπή. Η γνωστή τραγουδίστρια, σε ανάρτησή της, κατήγγειλε την πράξη της Ελλάδας, λέγοντας ότι «στερήσαμε από την Κύπρο τη δεκάδα που άξιζε πραγματικά, επειδή η ελληνική επιτροπή δεν ντράπηκε κι έδωσε 4 στον Andrew Lambrou. Κανονίστε με τις βλακείες σας εκεί να συνεχίσετε έτσι & στο τέλος να μας πάρουν πίσω οι Κύπριοι από το χαλούμι μέχρι τη θεά Άννα Βίσση!».

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα στέρησε το 12άρι στην Κύπρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.