ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έφυγε από την ζωή θρυλικό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (φώτο)

Έφυγε από την ζωή θρυλικό κορίτσι του Τζέιμς Μποντ (φώτο)

Η Βρετανίδα ηθοποιός, Τάνια Μάλετ, γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Goldfinger» του 1964 (Πράκτωρ 007 εναντίον Χρυσοδάκτυλου) πέθανε χθες σε ηλικία 77 ετών.

Η Τάνια Μάλετ ήταν γνωστή για τον ρόλο της ως Τίλι Μάστερσον, το κορίτσι του Τζέιμς Μποντ στην ταινία «Goldfinger» στην οποία τον μυστικό πράκτορα υποδύθηκε ο Σον Κόνερι.

Η Μάλετ ασχολήθηκε κυρίως με το μόντελινγκ ως μοντέλο για μπικίνι.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία της ταινίας, «Goldfinger», η οποία γενικά θεωρείται ως μία από τις καλύτερες της κινηματογραφικής σειράς Τζέιμς Μποντ, η Μάλετ εγκατέλειψε την καριέρα στον κινηματογράφο. Αργότερα παραδέχθηκε ότι δεν ένιωθε άνετα με την έλλειψη ελευθερίας κατά τα γυρίσματα μιας ταινίας και ότι δεν πληρωνόταν καθόλου ικανοποιητικά.

Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από το επίσημο κανάλι στο Twitter του James Bond, το οποίο διαχειρίζονται οι παραγωγοί της σειράς ταινιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.