ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτή είναι η ταινία με τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών – Εσύ την έχεις δει; (βίντεο)

Αυτή είναι η ταινία με τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών – Εσύ την έχεις δει; (βίντεο)

Το The Irishman (Ο Ιρλανδός) η ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε είναι το φιλμ που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές όλων των εποχών.

Αυτό σύμφωνα με τον διακεκριμένο ιστότοπο Rotten Tomatoes για κριτικές, πληροφορίες και ειδήσεις κινηματογραφικών έργων.

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Αλ Πατσίνο και Τζο Πέσι έχει λάβει παγκόσμια αναγνώριση από κριτικούς πριν από την έναρξη προβολής της, στην Αμερική την 1η Νοεμβρίου και στην Ελλάδα στις 21 Νοεμβρίου.

Ο Σκορσέζε κέρδισε τον εαυτό του

Το The Irishman του Σκορσέζε κέρδισε σε κριτικές τις ταινίες Taxi Driver (Ο Ταξιτζής) και Raging Bull (Οργισμένο Είδωλο) του βραβευμένου με Όσκαρ Αμερικανού σκηνοθέτη.
Στο Rotten Tomatoes τονίζεται ότι πρόκειται για ένα επικό δράμα με γκάνγκστερ, που παρά τη μεγάλη διάρκειά του ανταμείβει τους θεατές και ότι ο Μάρτιν Σκορσέζε με το The Irishman επανέρχεται σε οικεία θέματα, με καυστικό, αστείο και βαθυστόχαστο αποτέλεσμα.

Η «εκλεπτυσμένη» πρόταση του Σκορσέζε

«Μια στοχαστική και εκλεπτυσμένη πρόταση. Οι παλιοί φίλοι του Χόλιγουντ εξακολουθούν να μαγνητίζουν, είναι επαγγελματίες και μοναδικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα τους δούμε ξανά σύντομα». Δείτε το τρέιλερ της ταινίας του Σκορσέζε.


Η φιλία αντρών στη νέα ταινία του Σκορσέζε

Βασισμένη στο βιβλίο του Τσαρλς Μπραντ «I Heard You Paint Houses», η ταινία εστιάζει στη φιλία και την πίστη μεταξύ ανδρών που διαπράττουν απίστευτες πράξεις, που μπορούν αστραπιαία να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου και στην πιθανότητα της λύτρωσης σε έναν κόσμο που κάτι τέτοιο φαντάζει μακρινό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο δεν βαίνουν όλα καλώς για τον Σκορσέζε μετά τον πρόσφατο ισχυρισμό του ότι οι ταινίες της Marvel δεν είναι “κινηματογράφος”. Οι δηλώσεις του προκάλεσαν τις αντιδράσεις πολλών ηθοποιών που υποδύονται υπερήρωες του σύμπαντος της Marvel, όπως οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζ., Τζέιμς Γκαν και Πολ Ραντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.