Κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο

Κινηματογραφικά ζευγάρια που δεν άντεχαν ο ένας τον άλλο

Αν είσαι σε μια εταιρεία προφανώς δεν μπορείς να διαλέξεις τους συναδέλφους σου, κάτι που ισχύει και για του αστέρες του Χόλιγουντ. Πολλοί είναι οι διάσημοι ηθοποιοί που είχαν πρόβλημα να συνεργαστούν μεταξύ τους ή μετάνιωσαν που το έκαναν, δηλώνοντας μάλιστα πολλές φορές ότι δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστούν.

Τα πράγματα βέβαια γίνονται ακόμα χειρότερα, όταν οι ηθοποιοί πρέπει να υποδυθούν το ζευγάρι στην μεγάλη οθόνη, καθώς δεν πρέπει να δείξουν τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον, για να είναι πιο πιστευτή η μεταξύ τους σχέση.

Αξίζει βέβαια να πούμε ότι έχει τύχει να δούμε ζευγάρια στην μεγάλη οθόνη, όπως ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς στο Ημερολόγιο, που ενώ δεν συμπαθιόντουσαν καθόλου, είχαν μεγάλη χημεία. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι δύσκολο να υπάρξει χημεία μεταξύ των ηθοποιών, με αποτέλεσμα η σχέση τους να μην έχει τόσο ενδιαφέρον και να δείχνει ψεύτικη.

Τα παρακάτω 10 ζευγάρια είχαν μηδενική χημεία μεταξύ τους, επειδή δεν μπορούσαν να αντέξουν ο ένας τον άλλον.

Ίντρις Έλμπα – Μπιγιόνσε, Ψύχωση

Η λέξη “μίσος” είναι πολύ βαριά για να περιγράψει τα συναισθήματα μεταξύ του Ίντρις Έλμπα και της Μπιγιόνσε στα γυρίσματα του μέτριου θρίλερ “Ψύχωση”, ωστόσο δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου χημεία μεταξύ των δύο, κάτι που φυσικά φάνηκε αρκετά και στην ταινία. Ο Έλμπα μάλιστα θεώρησε αρκετά περίεργο να φιλήσει την συμπρωταγωνίστρια του.

Μάθιου Μακόναχι – Κέιτ Χάντσον, Προσεχώς… Ζάμπλουτοι

Παρά το γεγονός ότι ο Μάθιου Μακόναχι και η Κέιτ Χάντσον δεν είχαν καθόλου χημεία στην ταινία “Πώς να Χωρίσετε σε 10 Μέρες”, είναι περίεργο το γεγονός ότι δέχτηκαν να ξανασυνεργαστούν στην ταινία “Προσεχώς… Ζάμπλουτοι”. Προφανώς είναι επαγγελματίες, ωστόσο ο λόγος που είχαν πρόβλημα μεταξύ τους είναι ότι ο Μακόναχι νευαρίαζε που η Χάντσον αργούσε στα γυρίσματα, ενώ η ίδια δεν άντεχε την άσχημη μυρωδιά του Μακόναχι κατά την διάρκεια των ερωτικών σκηνών.

Τζάρεντ Λέτο – Μάργκοτ Ρόμπι, Suicide Squad

Ο Λέτο ήταν μάλλον ο χειρότερος Τζόκερ που έχουμε δει σε ταινία, ο οποίος προκειμένου να μπει στο πετσί του ρόλου έκανε περίεργα δώρα στην συμπρωταγωνίστρια του Μάργκοτ Ρόμπι, όπως νεκρούς αρουραίους. Άρα, όπως καταλαβαίνετε δεν υπήρχε καθόλου χημεία μεταξύ τους, και σύμφωνα με τον Ρόμπι, δεν είχαν κάνει ποτέ πρόβες εκτός κάμερας.

Αντζελίνα Τζολί – Τζόνι Ντεπ, Ο Τουρίστας

Η Τζολί και ο Ντεπ, οι οποίοι ανήκουν στην ελίτ του Χόλιγουντ και έχουν θεωρηθεί μεταξύ άλλων οι πιο όμορφοι ηθοποιοί παγκοσμίως, δεν είχαν καθόλου χημεία μεταξύ τους στην ταινία ο “Τουρίστας”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Τζολί δεν άντεχε την ατημέλητη εμφάνιση του Ντεπ, ενώ ο ίδιος θεωρούσε την Τζολί τόσο σνομπ, που προτιμούσε να κάθεται στο τροχόσπιτο του παρά να παίζει μαζί της.

Ρις Γουίδερσπουν – Βινς Βον, Χριστούγεννα στα Τέσσερα

Η Ρις Γουίδερσπουν και ο Βινς Βον δεν συμπαθιόντουσαν ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Χριστούγεννα στα Τέσσερα”. Ο λόγος ήταν ότι η Γουίδερσπουν ήθελε πάντα να γίνεται πολύ προετοιμασία πριν τα γυρίσματα, ενώ ο Βον ήταν περισσότερο οπαδός του αυτοσχεδιασμού. Ο Βον αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για την ταινία.

Ντακότα Τζόνσον – Τζέιμι Ντόρναν, 50 Αποχρώσεις του Γκρι

Για μια ταινία που υποτίθεται ότι το βασικό της στοιχείο είναι το πάθος μεταξύ των πρωταγωνιστών, η χημεία μεταξύ της Τζόνσον και του Ντόρναν ήταν ουσιαστικά ανύπαρκτη. Σίγουρα μερικές σκηνές ήταν άβολες και οι δύο ηθοποιοί δεν είχαν μεγάλη εμπειρία, ωστόσο φάνηκε ότι δεν συμπαθούσαν και πολύ ο ένας τον άλλο.

Κέιτ Μπέκινσεϊλ – Λουκ Γουίλσον, Αδιέξοδο

Ενώ δεν πρόκειται για μια ρομαντική ταινία, αλλά για ένα θρίλερ, οι δύο ηθοποιοί δεν άντεχαν ο ένας τον άλλον. Η Μπέκινσεϊλ θεωρούσε ότι ο Ουίλσον ήταν αντιεπαγγελματίας και “ντίβα”, ενώ ο Ουίλσον απεχθανόταν τόσο πολύ την Μπέκινσεϊλ, που έβαζε κάποιον άλλον στην θέση του αν δεν χρειαζόταν να φαίνεται το πρόσωπο του στην κάμερα σε κάποια σκηνή.

Κάθριν Χέιγκλ – Σεθ Ρόγκεν, Με την πρώτη

Η Κάθριν Χέιγκλ είναι γενικά αντιπαθής σε αρκετούς ηθοποιούς, λόγω της συμπεριφοράς της “ντίβας” που έχει σε αρκετές ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει. Μια από αυτές ήταν η ταινία “Με την πρώτη”, την οποία η ηθοποιός αποκάλεσε “σεξιστική”. Ο συμπρωταγωνιστής της υπερασπίστηκε την ταινία και αποκάλεσε την Χέιγκλ “δύσκολη”. Η έλλειψη της χημείας μεταξύ τους είναι αρκετά προφανής.

Άντονι Χόπκινς – Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Να γδυθώ ή θα με γδύσεις;

Η ψυχρότητα μεταξύ του Άντονι Χόπκινς και της Σίρλεϊ Μακ Λέιν ήταν αισθητή από την αρχή των γυρισμάτων της ταινίας. Ο Χόπκινς είχε δηλώσει για την συμπρωταγωνίστρια του πως: “Είναι η αποκρουστική ηθοποιός που έχω συνεργαστεί ποτέ”. Σίγουρα η χημεία ήταν μηδενική, κάτι που καταλαβαίνουμε και από τις κριτικές που συγκέντρωσε η ταινία.

Μάρλον Μπράντο – Σοφία Λόρεν, Η κόμισσα απ’το Χόνγκ Κονγκ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Λόρεν και ο Μπράντο δεν είχαν καθόλου χημεία μεταξύ τους στην ταινία του 1967. Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της Λόρεν, το μίσος της για τον Μπράντο ξεκίνησε όταν την παρενόχλησε σεξουαλικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, και του φώναξε να σταματήσει, κάτι που δημιούργησε ψυχρότητα μεταξύ τους – η οποία ήταν εμφανής στην ταινία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.