ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «Captain Marvel» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη (βίντεο)

Η «Captain Marvel» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη (βίντεο)

H Μπρι Λάρσον επιστρέφει ως «Captain Marvel» στη μεγάλη οθόνη, συνεχίζοντας την επιτυχία του 2019.

Η «Κάπτεν Μάρβελ» (Captain Marvel) είναι έτοιμη να συνεχίσει το ταξίδι της στο χρόνο, καθώς τα Marvel Studios της Disney αποφάσισαν να ξεκινήσουν τη συνέχεια της ταινίας που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019, σημειώνοντας μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Η Μπρι Λάρσον θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη ως Κάρολ Ντάνβερς, γνωστή ως «Captain Marvel», μία πιλότος της στρατιωτικής αεροπορίας, την οποία χτυπάει μία κοσμική ενέργεια και την μετατρέπει στον πιο δυνατό άνθρωπο του πλανήτη και είναι αυτή που αντιμετωπίζει τις διαπλανητικές απειλές που θέτουν σε κίνδυνο τη Γη.

Το σενάριο της ταινίας σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Deadline θα αναλάβει η Μέγκαν ΜακΝτόνελ, η οποία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τα στούντιο παραγωγής. Η «Captain Marvel» ήταν η 22η ταινία των Marvel Studios, αλλά η πρώτη με έναν γυναικείο κεντρικό χαρακτήρα.

Δείτε το trailer:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.