ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χωρίς οικοδεσπότη για τρίτη φορά η τελετή απονομής των Όσκαρ

Χωρίς οικοδεσπότη για τρίτη φορά η τελετή απονομής των Όσκαρ

Τα φετινά Όσκαρ αναμένεται να μην έχουν κανέναν ως οικοδεσπότη, κάτι που θα συμβεί για τρίτη φορά.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2019 όταν ο Κέβιν Χαρτ είχε παραιτηθεί μετά τις έντονες αντιδράσεις σε ομοφοβικά σχόλια, τα οποία είχε κάνει στο παρελθόν.

Αν και πολλοί προέβλεψαν καταστροφή, η συγκεκριμένη τελετή απονομής ήταν μια από τις καλύτερες για χρόνια και η «μόδα» συνεχίστηκε πέρυσι με επιλεγμένους παρουσιαστές που σύστηναν άλλους παρουσιαστές, οι οποίοι με τη σειρά τους αποκάλυπταν τους υποψηφίους σε κάθε κατηγορία.

Η Aμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και οι παραγωγοί των Όσκαρ, Jesse Collins, Stacey Sher και Steven Soderbergh διατηρούν μέχρι στιγμής μια μυστικοπάθεια αναφορικά με τις προετοιμασίες της αλλαγμένης λόγω πανδημίας τελετής απονομής, που θα πραγματοποιηθεί κυρίως στο Union Station, το οποίο λόγω μεγάλης χωρητικότητας ευνοεί την κοινωνική αποστασιοποίηση μεταξύ υποψηφίων και των οικογενειών τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σχέδια είναι προς το παρόν ρευστά αλλά οι παραγωγοί της 93ης τελετής απονομής διευκρίνισαν πρόσφατα πως δεν θα επιτραπούν σε καμία περίπτωση ευχαριστήριες ομιλίες μέσω Zoom.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.