ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άμπερ Χερντ: Εκτός Aquaman μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική τους διαμάχη

Φήμες για τον θάνατο του χαρακτήρα της στην ταινία

Άμπερ Χερντ: Εκτός Aquaman μετά τη νίκη του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική τους διαμάχη

Η Άμπερ Χερντ έχασε στη δίκη που κίνησε εναντίον της ο Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση και η κατηφόρα στην προσωπική και την επαγγελματική ζωή της, βρίσκεται σε εξέλιξη. Εκτός από τη δίκη, η Χερντ φαίνεται ότι χάνει και τον ρόλο της Mera στο σίκουελ της δημοφιλούς ταινίας «Aquaman».

Η είδηση εχει αρχίσει να κάνει τον γύρο του Twitter, μετά την ανάρτηση από τον insider της βιομηχανίας, KC Walsh, ο οποίος έχει μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες στο παρελθόν. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται, η Χερντ βρίσκεται πλέον εκτός του «Aquaman and the Lost kingdom». Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι όλες οι σκηνές του φιλμ έχουν πλέον κοπεί, μετά από απόφαση ανωτέρων στελεχών της Warner Bros. Φημολογείται μάλιστα, ότι θα μάθουμε στην ταινία πως η Mera πέθανε γεννώντας το παιδί του Aquaman (Τζέισον Μομόα) από την αρχή της ταινίας. Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη.

Την ίδια ώρα, ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να ανακτά σιγά σιγά όσα του στέρησε η κατηγορία για ενδοοικογενειακή βία, από την οποία προσπαθούσε να απαλλαχτεί επί επτά εβδομάδες στον δικαστικό αγώνα του, με την πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του People, που επικαλείται πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Ντίσνεϊ ερωτήθηκε για το franchise των Πειρατών και εάν μπορεί να επιστρέψει μετά από αυτή τη νίκη.

Το ανώνυμο αυτό υψηλόβαθμο στέλεχος αναφέρει ότι ο 58χρονος ηθοποιός, έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να επιστρέψει στους Πειρατές της Καραϊβικής, καθώς τα λεφτά του box office που παίζονται στη μέση είναι πολύ μεγάλα για να αγνοηθούν:

«Πιστεύω ακράδαντα ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου πως οι Πειρατές οδεύουν προς ένα reboot με τον Τζόνι ως κάπτεν Τζακ Σπάροου. Υπάρχουν τόσο μεγάλες πιθανότητες για ένα box office σαν θησαυρό με έναν αγαπημένο χαρακτήρα που έχει ριζώσει βαθιά στην κουλτούρα της Ντίσνει. Μετά κιόλας από την τεράστια επιτυχία του Jerry Bruckheimer με τον Tom Cruise στο Top Gun: Maverick, υπάρχει τεράστια ζήτηση για να φέρει μεγάλα χολιγουντιανά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο και χρήματα σε σημαντικά franchises», δήλωσε στο People.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.