ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άνγκ Λι: Ετοιμάζει μια ταινία για την ζωή του Μπρους Λι στη μεγάλη οθόνη

«Νιώθω υποχρεωμένος να διηγηθώ την ιστορία αυτού του μοναδικού ανθρώπου»

Άνγκ Λι: Ετοιμάζει μια ταινία για την ζωή του Μπρους Λι στη μεγάλη οθόνη

Ταινία για τη ζωή του πατέρα του ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει ο Άνγκ Λι με πρωταγωνιστή τον γιο του Μέισον Λι.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης των ταινιών «Life of Pi» και «Brokeback Mountain» ανέλαβε το πρότζεκτ για το οποίο ήδη τέσσερις σεναριογράφοι έχουν παραδώσει διαφορετικές εκδοχές του σεναρίου. Η τελευταία φέρει την υπογραφή του Νταν Φούτερμαν, που έχει αποσπάσει υποψηφιότητα για Όσκαρ για το «Capote».

Ο Μέισον Λι προπονείται τα τελευταία τρία χρόνια στην Ασία προκειμένου να προετοιμαστεί για τον ρόλο. Μεταξύ άλλων ο 32χρονος έχει εμφανιστεί στις ταινίες «The Hangover Part II», «Limbo» και «Dead Pigs». Επίσης, έπαιξε στην ταινία του πατέρα του, «Billy Lynn’s Long Halftime Walk», το 2016.

«Ο Μπρους Λι ήταν μια γέφυρα ανάμεσα στην ανατολή και τη δύση, που εισήγαγε το κινεζικό κουνγκ φου στον κόσμο, ένας επιστήμονας της μάχης και εμβληματικός καλλιτέχνης, ο οποίος έφερε την επανάσταση τόσο στις πολεμικές τέχνες όσο και στις ταινίες δράσης», δήλωσε ο Ανγκ Λι στο Deadline.

«Νιώθω υποχρεωμένος να διηγηθώ την ιστορία αυτού του μοναδικού ανθρώπου που λαχταρούσε να ανήκει, διέθετε τρομερή δύναμη και μέσω της ακούραστης σκληρής δουλειάς πραγματοποίησε ακατόρθωτα όνειρα», συμπλήρωσε ο σκηνοθέτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η ζωή του Μπρους Λι είχε προηγουμένως παρουσιαστεί στην ταινία «Dragon: The Bruce Lee Story» του 1993, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Σκοτ Λι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.