ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Αυτές είναι οι 17 χειρότερες ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο

Από κλισέ ατάκες μέχρι υπερβολικές εκφράσεις τη στιγμή της κορύφωσης

Αυτές είναι οι 17 χειρότερες ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο

Θυμάστε το «sex face» του Chandler από τα Φιλαράκια; Σίγουρα όλοι έχουμε μια τέτοια έκφραση που δεν θα θέλαμε να δει ο σύντροφός μας αλλά ούτε κι εμείς αν τύχει να υπάρχει ένας καθρέφτης απέναντί μας την στιγμή που κάνουμε σεξ.

Στον κινηματογράφο τα πράγματα μοιάζουν πάντα ιδανικά.

Οι ηθοποιοί μοιάζουν πάντα στην καλύτερή τους φάση και το σκηνικό είναι τέλειο. Δεν υπάρχουν στιγμές αμηχανίας ή άβολες στάσεις. Απαλός και χαμηλός φωτισμός βοηθά την ατμόσφαιρα.

Καταλαβαίνετε όμως ότι αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει υπάρχει ο σκηνοθέτης πίσω από όλα.Παρόλα αυτά, βρήκαμε στον Independent μια λίστα με τις 17 χειρότερες ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου και τις συγκεντρώσαμε εδώ. Από κλισέ ατάκες μέχρι υπερβολικές εκφράσεις τη στιγμή της κορύφωσης.

Gigli

H Jennifer Lopez υποδύεται μια δολοφόνο που τις αρέσουν οι γυναίκες αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στην αρρενωπότητα του…Ben Affleck και καταλήγει σε πρόταση για στοματικό σεξ. Δεν θα σας κάνουμε spoiler για το πώς εξελίχθηκε η σκηνή.

Howard the Duck

Η Lea Thompson ζει ερωτικές στιγμές με τον χνουδωτό Howard. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

Killing Me Softly

Η Heather Graham και ο Joseph Fiennes μπλέκονται μέσα σε μεταξένια σχοινιά. Όλα γίνονται πιο έντονα όταν η Graham ψιθυρίζει με voiceover: “Έχασα κάθε έλεγχο, το λάτρεψα”.

Bad Teacher

Πολλά πήγαν λάθος σε αυτή τη σκηνή. Η λάθος στάση του σώματος; Το μουγκρητό; Η φαγούρα από το τζιν; Οι γοφοί του Justin Timberlake; Η έκφραση κορύφωσης του Justin Timberlake; Το μουσκεμένο τζιν του Justin Timberlake; Ας σταματήσουμε για χάρη της Cameron Diaz.

Maps to the Stars

Η Julianne Moore κυριολεκτικά ρωτάει τον Robert Pattinson: “Θέλεις να γ@@@@ τις τρύπες μου;” Και αποδεικνύεται ότι θέλει να το κάνει. Το θέλει πολύ. Έτσι καταλήγουν να κάνουν αγωνιώδες σεξ στο αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου. Έπειτα γίνεται χειρότερο. Αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο και σκουπίζει το σπέρμα του από το πόδι της με ένα κασκόλ.

Body of Evidence

Μια από τις λιγότερο γνωστές ερωτικές σκηνές όλων των εποχών είναι αυτή με το πείραμα με καυτό κερί της Madonna και του Willem Dafoe. “Με τον δικό μου τρόπο”, μουρμουρίζει η βασίλισσα της ποπ ενώ καβαλά τον Dafoe και τον περιχύνει με λιωμένο κερί και σαμπάνια, λίγο πριν ξεκινήσει να γλείφει όλο του το σώμα.

Showgirls

Από όλα τα λάθη που έκαναν οι δημιουργοί αυτής της ταινίας, θα σταθούμε στη σκηνή της Elizabeth Berkley και του Kyle MacLachlan στην πισίνα. Ο συνδυασμός του νερού που πέφτει με ορμή πάνω τους, που αναβλύζει, που πετάγεται σαν σιντριβάνι και οι κραυγές είναι εικόνες από εφιάλτες.

Avatar

Ένα ζευγάρι από πανύψηλα μπλε ανθρωποειδή που κάνουν σεξ και ο James Cameron προσπαθεί να το μπερδέψει ακόμα περισσότερο παρουσιάζοντάς τους με τα ράστα μαλλιά τους να μπερδεύονται.

Fifty Shades of Grey

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις κακού στις ερωτικές σκηνές σε αυτή την ταινία. Το χειρότερο είναι όταν ο Christian την δένει, της καλύπτει τα μάτια με το πουκάμισό του και μετά περνάει ένα παγάκι από όλο της το σώμα. Από πού εμπνεύστηκε αυτή την άστοχη κίνηση;

Basic Instinct 2

Αυτό το μοχθηρό sequel ξεκινά με τον Stan Collymore και την Sharon Stone να πιάνουν τα 100 στην περιοχή Canary Wharf του Λονδίνου. Οι δυο τους βογκούν και χαχανίζουν καθώς εκείνη ψαχουλεύει τον λεβιέ του κι αυτό συμβαίνει μέχρι που τρακάρουν κι εκείνος πεθαίνει. Δεν είναι το “happy ending” που θα περίμενε.

The Room

Είναι ευρέως γνωστή ως μια από τις χειρότερες ταινίες που έχουν γυριστεί ποτέ και είναι η ερωτική σκηνή ανάμεσα στον Tommy Wiseau και την Juliette Danielle που έπαιξε ρόλο.

Wet Hot American Summer

Ο Bradley Cooper και ο Michael Ian Black έχουν αυτή την έκφραση της υπερβολής που μοιάζει με emoji. Περισσότερο χλιαρό αμερικάνικο καλοκαίρι από υγρό και καυτό.

If These Walls Could Talk 2

Αν οι τοίχου μπορούσαν να μιλήσουν θα έλεγαν να σταματήσει να κάνει σεξ η Dido. Θα είχαν να πουν επίσης κάτι για τα ατελείωτα πλάνα με τα κολλημένα χέρια που περνούν πάνω από το δέρμα, σπρώχνουν τα μαλλιά και εξαφανίζονται κάτω από τα σεντόνια. Είναι τόσο γλυκανάλατο που μας κάνει εντύπωση.

Damage

Δεν πρέπει να κάνεις σεξ με τον γιο του αρραβωνιαστικού σου γενικά. Σίγουρα όμως δεν πρέπει όταν το κάνεις να μοιάζει τόσο κακό. Ο Jeremy Irons ορμάει στην Juliette Binoche σαν τεράστια αρκούδα πριν την ξαπλώσει στο χαλί.

What Women Want

Αυτό που δεν θέλουν πολλές γυναίκες είναι μια ερωτική σκηνή με τον Mel Gibson. Αυτό που μια γυναίκα δεν θέλει επίσης είναι να βλέπει μια σκηνή με τόσα πολλά κλισέ: ένας άνδρας μιλάει στο όργανό του στο μπάνιο. Ένα φως που ανάβει με το χειροκρότημα. Μια γυναίκα που κλαψουρίζει τόσο δυνατά που δεν μπορείς να πεις αν την πατάει φορτηγό ή είναι εν μέσω οργασμού.

Watchmen

Το τραγούδι “Hallelujah” του Leonard Cohen είναι σπουδαίο αλλά δεν είναι σέξι. Στην γελοία σκηνή της ταινίας η Malin Akerman ξεκουμπώνει το φερμουάρ της λάτεξ στολής στο ύψος του στήθους με τους στίχους: “Now I’ve heard there was a secret chord, that David played, and it pleased the Lord”. Κανείς δεν θα ικανοποιηθεί από αυτό που δείχνει.

Gone Girl

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτή η σκηνή είναι απαίσια αλλά όχι επειδή είναι κακή σκηνή. Περισσότερο γιατί πρέπει να δεις την τρελή δολοφόνο Rosamund Pike να σχίζει το λαιμό ενός άνδρα την ώρα του σεξ. Κι έπειτα πρέπει να δεις το αίμα να τρέχει και να την κάνει κόκκινη. Κι έπειτα την βλέπεις να συνεχίζει να περιστρέφεται λίγο ακόμα πριν συνειδητοποιήσει ότι η νεκροφιλία πάει πολύ ακόμα και για έναν ψυχοπαθή όπως η ίδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.