ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ηθοποιού Λανς Ρέντικ

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «The Wire» και στο δημοφιλές franchise του «John Wick»

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του ηθοποιού Λανς Ρέντικ

Ο Λανς Ρέντικ άφησε την τελευταία του πνοή, στα μέσα του περασμένου Μαρτίου σε ηλικία 60 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τα αγαπημένα του πρόσωπα και τον χώρο της υποκριτικής.

Για μέρες δεν είχε γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του, μέχρι σήμερα, Πέμπτη 6 Απριλίου.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Λανς Ρέντικ πέθανε από σοβαρή καρδιακή νόσο, σύμφωνα με έγγραφο που δημοσιεύτηκε στο TMZ.

Έπασχε από αθηροσκλήρωση των στεφανιαίων αρτηριών, που είναι ο μηχανισμός που προκαλεί της ισχαιμική καρδιοπάθεια.

Ο ηθοποιός, που εμφανίστηκε σε διάσημες τηλεοπτικές σειρές, όπως το «Wire» του HBO και το «Fringe» της Fox βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το πρωί της Παρασκευής 17 Μαρτίου.

Ο τελευταίος του ρόλος ήταν αυτός του Charon, στο επερχόμενο «John Wick: Chapter 4», που πρόκειται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαρτίου. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε και στις 4 ταινίες του δημοφιλούς franchise.

Ο πρώτος του σημαντικός τηλεοπτικός ρόλος, ο οποίος και τον έκανε γνωστό στο ευρύτερο κοινό ήταν αυτός του ντετέκτιβ Johnny Basil στην 4η σεζόν του δράματος φυλακής του HBO «Oz» το 2000.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.