«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο διάσημος ηθοποιός Λανς Ρέντικ (φωτό-βίντεο)

Ο Ρέντικ βρισκόταν σε περιοδεία για την τέταρτη συνέχεια της ταινίας «John Wick»

«Έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή ο διάσημος ηθοποιός Λανς Ρέντικ (φωτό-βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο διάσημος ηθοποιός, Λανς Ρέντικ, γνωστός από τη σειρά του HBO, «The Wire» και την κινηματογραφική σειρά «John Wick», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 60 ετών.

Όπως αναφέρει το TMZ, πηγές της αστυνομίας λένε πως η σορός του ηθοποιού βρέθηκε στο σπίτι του στο Studio City, το πρωί της Παρασκευής γύρω στις 9:30 π.μ. (τοπική ώρα).

Η αιτία του θανάτου του είναι προς το παρόν ασαφής, αλλά οι πηγές κάνουν λόγο για φυσικά αίτια.

Ο Ρέντικ ήταν γεννημένος και μεγαλωμένος στη Βαλτιμόρη, απέκτησε πτυχίο μουσικής από το Πανεπιστήμιο του Ρότσεστερ και πήρε το MFA του από το Yale.

Ο Ρέντικ βρισκόταν σε περιοδεία για την τέταρτη συνέχεια του franchise «John Wick» -υποδύεται τον Charon στην ταινία- και είχε προγραμματισμένη μια guest εμφάνιση για την επόμενη εβδομάδα στο show της Kelly Clarkson.

Το τελευταίο βίντεο του στις 15 Μαρτίου

Είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πρωί της Τετάρτης και βρισκόταν στο σπίτι με τα σκυλιά του, αντί να παρευρεθεί στην πρεμιέρα του «John Wick 4» στη Νέα Υόρκη, χωρίς όμως να αναφέρει γιατί δεν πήγε στην πρεμιέρα.

Πριν από τη δουλειά του στο “Wick”, ο Λανς ήταν περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του Cedrick Daniels στην επιτυχημένη σειρά του HBO, «The Wire», με τον χαρακτήρα του να εμφανίζεται και στις πέντε σεζόν.

Ο Ρέντικ είχε επίσης επαναλαμβανόμενους ρόλους σε ένα σωρό δημοφιλείς τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των “Fringe”, “Bosch”, “Oz” και “Lost”.

Εκτός από την επιτυχία του στην τηλεόραση, ο Ρέντικ έπαιξε και στη μεγάλη οθόνη εκτός της σειράς “Wick”, με συμμετοχές σε ταινίες όπως “Angel Has Fallen” και “Godzilla Vs. Kong”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.